Ще раз про газ та шустрого Шустера.

05 квітня 2015, 15:04
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
348

Підбір учасників телпрограми був такий, щоб заболтати цю важливу тему до загального отупіння, як це вдається телекілеру Соловйову на російському телебаченні, коли підтримка російським натовпом маніпулятивних телешоу теж зашкалює.

 2 квітня дивився на 5-му каналі інтерв’ю голови компанії «Нафтогаз України» Андрія Колобова. Приємка зовнішність, українська мова, чіткі пояснення, розраховані на простаків, які не розуміють, що викривлена правда не менш небезпечна, ніж брехня. Подібними маніпуляціями усипляла нашу пильність у 2009 -10 роках Юлія Тимошенко при підтримці провокативної більшості антиукраїнського парламенту 6-го скликання, коли лепетала про переваги зрадницького газового пакту Тимошенко-Путіна. В подібному стилі піариться Арсеній Яценюк, розповідаючи про свою виняткову принциповість з Газпромом у підході до вартості газу для України, коли на світовому ринку вартість російської нафти впала майже вдвічі.

Не потрібно було витрачати батьківські кошти на університетські дипломи тільки для того, щоб в зухвалій формі маніпулювати свідомістю людей. Навіть знань арифметики, набутих в початкових класах школи, достатньо, щоб людина, здатна думати, розібралася, що для українців ніякої знижки на російський газ не відбулося – навпаки: при ціні 350 дол. за 1000 куб. газу це для нас коштувало понад 3 тис. гр. При нині «досягнутій» ціні 248 дол. українці віддаватимуть понад 6 тис. гр. Аналізуємо – для держави газ подорожчав в гривнях вдвічі.

Та наші владні пустобрехи чомусь прив’язують ціну газу до долара, якого ротшільди і рокфелери можуть друкувати не меншими обсягами, ніж бездарні і корисливі комуно-кравчуки друкували купони на початку «незалежності», коли нувориші вкрали в народу рублі та за надруковані папірці-купони по-бандитські розтягли надбання поколінь, роздягли трудовий люд до нитки й понад два десятиліття перетворюють Україну в землю необітовану... Та я знаю, що сьогодні за однакову кількість газу я повинен віддавати вдвічі більше гривень з своєї пенсії, а працюючі громадяни – вдвічі більше виробити зерна, чавуну, руди,.., тобто, вдвічі більше нажити трудових мозолів...

В черговий раз найкорумпованішу газову тему продовжив 3 квітня на телеканалі «112» Савік Шустер в телешоу «Свобода слова», бо за можливість виходу «Шустер Live» в ефір Порошенко готовий віддати життя, як Арсеній Петрович - отримати кулю в лоб за ідеали Майдану...

Підбір учасників телпрограми був такий, щоб заболтати цю важливу тему до загального отупіння, як це вдається телекілеру Соловйову на російському телебаченні, коли підтримка російським натовпом маніпулятивних телешоу теж зашкалює.

Послухали Колобова. З його слів зрозуміли, що ціна продажу газу для населення не прив'язана до ринкових цін, оскільки вони не були прив'язані раніше, тож тепер, коли ринкова ціна знижуватиметься до певного моменту, це не буде впливати на ціну газу для населення, яка була збільшена з 1 квітня..

Його опонент, спритний екс-міністр Житло-комунального господарства, при якому ні одна корупційна схема з газозабезпеченням ЖКГ не була ліквідована (навпаки!), розмахував нікому не потрібними в цій аудиторії папірцями, доказами його «компетентності». 

Звичайно, основним доповідачем по газовому питанню була, як завжди, «газова принцеса», яка доповнювала свої домашні напрацьовки заготовленим и діаграмами, графіками, слайдами. Не знаю, як кому, а в мене було неприємне відчуття від спостерігання двохгодинного «вболівання» фарисейки за знедолених українців, ніби весь цей час в льоху дотикався до слимака...

Навіщо Юлі Тимошенко, депутату ВР, керівнику парламентської фракції, використовувати примітивне телешоу для зомбування людей? Є парламент, пропонуй свої надумки на засіданні парламентських комітетів, апелюй, переконуй! Невже в комітетах теж всі депутати такі недалекі та корумповані, що для них краще, коли в суспільстві гірше? Мабуть справа в тому, що половина керівників парламентських комітетів – це бувші члени «Батьківщини». Вони настільки досконало пізнали аферистське нутро бувшої наставниці, що розпізнають її фарисейство, невігластво й патологічну жадобу керувати натовпом в кожному слові, жесті, міміці.  

Підлив ложку доьгтю в бочку маніпулятивного телешоу Борис Кушнірук, який логічними й виваженими апелюваннями до промовниці вивів Савіка з рівноваги, поскільки «інакомисліє» не завжди вписується в заздалегідь зрежисеровану й прибуткову програму шустрого Шустера.

Та ще мене вразила фарисейська занепокоєність деяких теле-телепнів, що наші бабусі такі ж тупі, як деякі депутати, судді, прокурори, митники, чиновники-хабарники, які ніяк «не можуть» роками достовірно заповнити декларації про доходи і витратити. Тому, на їхню думку, й бабусі не допетрають, в яку графу не вписати «тіньові доходи» в декларації на отримання субсидій...

До речі.  Журналіст Олег Ганський писав («Україна Молода» 03.07.2014): «Висновки експертів про «відкатну» природу цієї угоди, внаслідок якої колишня Прем’єрміністр отримувала частину оплачених Україною рекордних сум за російський газ, підтвердилися. Нині втім на рахунки ЮВТ перерахунок коштів уже припинено. Тобто, іншими словами, на сьогодні зв’язок між Тимошенко і Путіним уже перервано. Це був загальний план Росії із знищення України. Ці гроші пішли на озброєння російської армії, а нині – і терористів сходу України. Іншими словами, через власну недалекоглядність, а можливо, і цілеспрямовану здачу українського інтересу Тимошенко опосередковано стала причиною того, що українці проливають кров на Донбасі. І сотнями прощаються із власним життям».

От і запросив би Савік Шустер журналіста Олега Ганського на талешоу з Юлею Тимошенко, яка до сьогодні не спростувала і не оскаржила звинувачення журналіста у свій адрес. Було би значно цікавіше, дотепніше і, головне, по найважливішійій темі – боротьба з корупцією.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.