Через залишені в Дебальцево залізничні вагони Укрзалізниця понесла великі втрати

05 березня 2015, 21:18
Власник сторінки
0
61

В окупованому Дебальцево українська сторона на залізничних коліях залишила вражаючу кількість вагонів. Як наслідок, Укрзалізниця, внаслідок цього, понесла великі збитки, що, вірогідно, відіб'ється на вартості квитків, коли постане питання, необхідності пошуку грошей задля відшкодування цих втрат.

Шукати, як завжди будуть в наших кишенях, бо саме в них, на думку чиновників, і є ті самі "закрома Родині". На тлі дебальцевських вагонів вимальовується цікава картина, а саме: Україна залишає на тимчасово окупованій території до 3 млн. тонн видобутого за українські гроші вугілля

Центральний уряд і місцева влада практично нічого не зробили для евакуації унікальних заводів по виробництву монокристалів та систем "Кольчуга".

За ці прорахунки, чи то відвертий саботаж, ніхто персонально не відповів.

Звернувся до міністрів України та народних депутатів, з вимогою надати чітку відповідь на запитання: "Хто і коли, персонально понесе відповідальність за ці злочини, які нанесли величезні збитки нашій державі?"

Д.Снєгирьов 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.