Кривавий День міліції 2014. Відео

23 грудня 2014, 12:45
Власник сторінки
0
124

20 грудня 2014 року у приміському кафе Житомира було по — звірячому побито подружжя — Тетяну Шевченко та Віктора Яруту. Міліціонер на прізвище Лисак тримав Тетяну за волосся і бив ногами в обличчя.

20 грудня 2014 року у приміському кафе Житомира було по — звірячому побито подружжя — Тетяну Шевченко та Віктора Яруту. Міліціонер на прізвище Лисак тримав Тетяну за волосся і бив ногами в обличчя. Допомагали йому в цьому звірстві активіст АТО Мазурек (свідчення місцевих мешканців) та жінки — супутниці нападників. Віктора Яруту закатували майже до смерті, ставали ногами на його закривавлену голову і зламали верхню щелепу. Чоловік ледь не помер у лікарні, артеріальний тиск від втрати крові був вже нижчим за критичний.


За інформацією свідків і жертв побиття, коли вони святкували в тому кафе 50 — річчя свого знайомого, до приміщення декілька разів забігали діти віком від 6 до 9 років і трохи бешкетували. Тетяна ввічливо зробила зауваження і запитала у дітей, де їхні батьки, після чого ті вийшли. Через кілька хвилин з сусіднього приміщення, де відпочивала інша компанія, прийшли сваритись підігріті алкоголем мами діточок, поматюкались, посварились. При цьому одна з матусь, роблячи непристойні жести, називала себе "вчителькою року". Але з'ясування відносин на цьому не скінчилось, до кафе увірвалися троє чоловіків і почали бити відвідувачів, а жінки завзято їм допомагали. Звірі припинили розправу і втекли лише тоді, коли почули, як хтось викликав міліцію і швидку допомогу.

Обставини злочину до кінця не з'ясовані, наразі встановлюються особи нападників. Кафе обладнане системою відеоспостереження, але станом на 22.12.2014 р. міліціонери — розслідувачі навіть не спромоглися вилучити відеозапис події.

З Тетяною Шевченко можна зв'язатись, зателефонувавши 093-159-70-50

Ось що повідомляє Олег Шевченко, син побитого подружжя: смотрите что я нашел http://vk.com/id171302197. Есть вот такая вот девушка, с фамилией Мазурик. А теперь смотрим дальше — друзья, есть Виктор Мазурик, страница удалена, и еще страниц 5 удаленных. Я вот что думаю, они сразу потерли свои страницы, но этим самым в этом списке они сильно выделяются, видно и имена и фамилии. У Виктора даже под удаленной страничкой висит «В/Ч А 1910» 

24.12.2014р. Олег Шевченко повідомив, що один з підозрюваних, Мазурик, служить у 95 аеромобільній бригаді, а інший, Лисак, охороняє суди у складі підрозділу судової міліції «Грифон». Про інших нападників будь — які дані постраждалим не відомі, впізнання не проводилось. Після того, як до справи візьметься адвокат, ми отримаємо більш достовірну інформацію, яку оприлюднимо. Запитувати про щось УМВС України в Житомирській області гидко, тому що ми вже звикли до того, що міліційний прес-центр зазвичай бреше.

24.12.2014р. в Ютубі під відеороликом з'явився цікавий коментар: Roman Kycher я Кучер Роман, директор этого кафе! То что здесь врут эти граждане, скоро станет предметом суда о клевете! Кто обратился,тот и получил видео! Сейчас видео извлечено милицией,идет следствие! кстати мое мнение, что эту драку начали как раз те кто с синяками на глазах на этом видео в ютубе! ближайшее время видео будет передано для журналистов,для обективной оценки! тел.для журналистов 067-776-00-10.

26.12.2014р. Фізичний стан Тетяни Шевченко значно погіршився, процедура впізнання ще не проводилась

А ось про що радісно повідомляє в ютубі під відеороликом директор кафе:

Roman Kycher

 результат есть! видео в ПОЛНОМ ДОСТУПЕ получила милиция, прокуратура.......... это видео показали «пострадавшим»,им обьяснили статью о ЗАВЕДОМО НЕ ПРАВДИВЫХ ПОКАЗАНИЯХ.......... и все стало не так как на ЛЖИВОМ ВИДЕО ВЫШЕ
З чого можна зробити попередній висновок, що на постраждалих тиснуть
Я не здивуюсь, якщо незабаром з'ясується, що громадяни побили себе самі.

27.12.2014р.  «А был ли мальчик?»  http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://youtu.be/4AFfeNZmADE


ЖЕРТВА

ЖЕРТВА


місце злочину

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: криминал,милиция,Житомир,оборотни в погонах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.