Открыт' свободный въезд украинцам во Францию!!!!

12 грудня 2014, 14:44
Власник сторінки
социальный психолог, мигрантолог, политконсультант
4
929
Открыт  свободный въезд украинцам во Францию!!!!
Франция, мы уже едем!!!!

Оказывается со вчерашнего дня можно безнаказанно бить морду любому встречному французу! И заявляет об этом советник главы Министерства внутренних дел Украины!

Вчера пошел с сыном на футбол. Хотелось поддержать Днепр на «нейтральном поле» и, в меру сил, посодействовать Украине, получить дополнительного  представителя в весенней стадии Лиги Европы.

Видимо, такие же цели, только с точностью до наоборот, преследовали болельщики французского Сент Этьена. Поэтому мне было не понятно, почему они опоздали на матч.

И лишь, вернувшись домой я все для себя прояснил. И очередной раз  обалдел от украинских реалий.

Оказывается: «На Хрещатику в четвер увечері сталася бійка між футбольними фанатами України та Франції.

Про це повідомила прес-служба київської міліції.

Згідно з інформацією, зіткнення сталося близько 18 години на розі вулиць Хрещатик і Прорізна

Міліція затримала двох осіб, громадян України.

В результаті інциденту постраждали чотири людини (інформація про потерпілих уточнюється), яких з різними травмами відправили до медичних установ столиці».

Но самое интересное дальше: "Французи приїхали вболівати за клуб "Сент-Етьєн", який сьогодні в Києві грає з ФК "Дніпро". Двох французів забрали "швидкою допомогою" з розбитими головами. Думаю, що свій зимовий візит до Києва вони тепер запам'ятають надовго", - зазначив радник глави МВС Антон Геращенко!!!!

И продолжает: "Думаю, що адвокати українських уболівальників можуть використовувати як лінію захисту той факт, що Франція досі не роз'яснила світовій спільноті - буде вона продавати Містралі Росії чи ні"!!!!!!!

Вирішується!!!!!!!!! (т.е. еще думают, а надо ли?!!!) питання про відкриття кримінального провадження.

Это писец какой-то. Оказывается со вчерашнего дня можно безнаказанно бить морду любому встречному французу! И заявляет об этом советник главы Министерства внутренних дел Украины!!!! Вау, демократия. Это просто класс!!!! Примите побыстрее нас в ЕС, а то (пишется раздельно) не все наши граждане могут беспрепятственно добраться до французских морд!!!!!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.