Чому арійство є антиукраїнським

18 листопада 2014, 23:09
Власник сторінки
2
121

Мало хто знає, що так звана «Арійська теорія» була вигадана на замовлення імперської Великої Британії для духовного закріпачення індусів.

Маловідомі сторінки історії «арійства» ще й досі «пережовуваються» масонськими езотериками і відхиляють від здорового глузду багатьох людей.
Звідки ж взялося це «арійство», кому воно було потрібно раніше і чому сучасна Росія відроджує це духовне збочення?
Спочатку був Уільям Джонс, який ніде не вивчав санскрит, він його просто вигадав. Колонізаторами Індії були введені у вжиток поняття з новим сенсом «раса», «каста». Вікіпедія: «Уся діяльність Джонса була спрямована на те, щоб знищити європейські уявлення про Індію як про "дику", "нецивілізовану" країну і включити її в тодішні поняття про спорідненість народів і їх розсіяння, які були засновані в першу чергу на Книзі Буття. Згідно з Джонсом, індійці, як і європейські народи, належали до нащадків Яфета: так вони відразу отримували власне місце у всесвітній історії».
Далі був Томас Бабінгтон Маккаулай, який найняв іншого «спеціаліста» із санскриту, який також ніде не вивчав санскрит М. Мюллера. Цей аферист у своїх «перекладах» (якими користуються санскритологи до сьогоднішнього дня) осмислив Веди з точки зору Нового Заповіту. Створивши ідею, що нібито Веди – це продовження Нового Заповіту, і у Ведах є ті самі мотиви і ідеї. Індуси вже давно спростували арійську теорію аналізом своєї давньої літератури, археології, аналізом ДНК. На тому самому сайті Аррата-Україна, який заповнюють матеріалами євреї, теж були розміщені чергові результати аналізу ДНК, які спростовують арійство. Але подібні «дрібниці» не вплинули на віруючу арійську паству. Арійська паства на повному серйозі на кабалістичному форумі обговорює, наприклад, таке важливе питання: "ПРИМОРДИАЛЬНЫЙ КОММУНИЗМ" АРАТТЫ - ОРИССЫ – РУСИ.
Чому ж цю антинаучну, імперську теорію взяла собі на озброєння Росія, та ще на офіційному рівні, назвавши росіян арійцями? «Арійство» є своєрідною контрідеєю із збереження Росії щодо культивованого нині російською владою ортодоксально-християнського слов'янства. Зверніть увагу на те, що арійська теорія аж ніяк не заважає ідеї Святої (християнської) Русі, тому що арійська теорія була доповнена поняттями Нави, Прави, Яви, вигаданими Миролюбовим. Ю. П. Миролюбов, згадуючи "Яву", "Праву" і "Наву" у своїх численних творах, пише про те, що незважаючи на зусилля, що докладаються ним, він не зміг "розшукати навіть слідів подібних вірувань в народі". Отак шукачі альтернативної релігії і стають прибічниками все того ж християнства, тільки з індуїстським колоритом та засиллям іудейських елементів - правьславними рідновірами Святої Русі.
Арійці-євразійці також взяли на озброєння аріософію, повторивши шлях Гітлера. В основі аріософії лежить теософія – умозрима частина Каббали.
Звернемося до історії розвитку Каббали. «Усе XVI століття християнська Кабала була сфокусована на своєму внутрішньому теософському розвитку, а не на євангелізації єврейського населення Європи. З розвитком цих усе більш христо-центричних теософських спекуляцій, усе менше і менше часу приділялося оригінальним єврейським джерелам або їх латинським перекладам.
З роботами Якоба Беме і Кнорра фон Розенрота в XVII ст. в Німеччині, християнська Каббала зайняла остаточну позицію повороту від єврейських джерел, повороту, який повинен був коли-небудь статися. Хоча "Kabbalah Denudata" (1677-1684 рр.) Розенрота багато зробила для того, щоб "Зогар" став доступний християнському читачеві, його есе про Адама Кадмоне і його зв'язок з "прімордіальною людиною Ісусом" в християнській теології, мабуть, далеко відходить від "Зогар" у багатьох аспектах. Вплив Беме змінив обличчя континентального містицизму і згодом "Французького Окультного Відродження". Християнська Кабала із самого початку розвинулася в те, що ми, за недоліком кращих термінів, можемо назвати Герметичною або Алхімічною Кабалою, яка відкололася від герметичних шкіл періоду Відродження. Метою герметичної філософії було синтезувати усі людські знання, зокрема мудрість Софії древніх, і представити їх в єдиній універсальній філософії (пансофії). Ця філософія була синтезом чотирьох головних стовпів мислення і практики під покривом містичного християнства. Цими чотирма школами були єврейська Каббала, Герметична література, нео-платоническая (піфагорійська) філософія і гностицизм.» Марк Стевіш «Каббала і герметична традиція».
Послідовниками християнської Кабали за Гітлерівським расистським зразком, примордіальної традиції, є євразійці-«нові праві», вони називають себе прімордіальними «традиціоналістами». На жаль, вони вільно діють в Україні, ще й зображуть себе радикальними патріотами України.
Свою імперську ідею Росія через рідновір'я принесла на терени України. Вже в російській доповненій версії росіяни це, звично, старші арійські брати вищого сорту, а українці – молодші арійці другого сорту, оскільки прабатьківщиною аріїв є російське Заполярря.
Насправді арійцями є таджики, іранці. 2006 рік у Таджикістані був проголошений «Роком арійської цивілізації». По-своєму російська влада права, згідно останнього перепису населення, у Москві проживає тільки 35 % слов’ян, 2 млн таджиків. Тому Москву можна сміливо назвати «арійським» містом.
Важко зрозуміти українців, які бездумно йдуть на поводу у російських пропагандистів і називають себе аріями - нащадками єврейських богів і родичами таджиків, при цьому вірують у окультизм Каббали.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.