Час говорити правду

19 жовтня 2014, 13:04
Власник сторінки
соціальний експерт
0
270

Дві партії влади: президентський «Блок Петра Порошенка» та урядовий «Народний фронт» Яценюка виявилися не здатними виконати вимоги Майдану та забезпечити європейські стандарти.

Ми не бачимо жодних реальних реформ та змін на краще в житті українців, яких вимагали люди під час Революції Гідності та очікували після неї.

Дві партії влади: президентський «Блок Петра Порошенка» та урядовий «Народний фронт» Арсенія Яценюка виявилися не здатними виконати вимоги Майдану та забезпечити європейські стандарти.

Вони несуть повну політичну відповідальність за ситуацію на Донбасі, падіння промислового виробництва на 21%, знецінення гривні, зниження рівня соціального захисту населення, підвищення цін на комунальні послуги, за розквіт корупції і повернення «регіоналів» до влади.

Партія «Батьківщина» не представлена у владі  - жодного діючого міністра чи голови адміністрації,  жодного члена нашої партії немає у владі. Але не обов’язково бути в опозиції для того щоб мати мужність говорити правду людям про ситуацію в країні.

Влада досі не затримала і не посадила жодного поплічника Януковича. Ніхто з винних у розгоні студентів, у вбивствах людей, в ухваленні законів 16-го січня – досі не покараний.

Тих «регіоналів», які голосували за ці диктаторські закони, навпаки, призначають на високі посади вже при новій владі. Наприклад, мова йде про новопризначеного Порошенком губернатора Кіровоградської області Сергія Кузьменка, який голосував за диктаторські закони 16 січня і був затятим «регіоналом».

Мова також йде про призначення сумнозвісного «підрахуя» Сергія Ківалова представником України у Венеціанській комісії чи запеклого українофоба та ворога української мови Бориса Ложкіна головою президентської адміністрації.

Обурює той факт, що до списків партії влади «Блоку Петра Порошенка» в кращих традиціях епохи Януковича включили цілі сімейні клани, власних дітей, кумів, сватів та братів, а також колишніх «регіоналів».

По списку БПП до Верховної Ради йде кум президента Юрій Луценко та його дружина Ірина. У Закарпатті під брендом Порошенка на вибори йде цілий клан впливового чиновника і депутата всіх властей Віктора Балоги – він, два його рідних брата і один двоюрідний.

По Львівській області під іменем президента на вибори йдуть брати Богдан та Ярослав Дубневичі.

Номером 40 у списку Блоку Петра Порошенка значиться голова Одеської облради, колишній «регіонал» і син скандального екс-мера Одеси Олексія Костусєва Олексій Гончаренко.

По 140 округу в Одеській області йде одіозний Давид Жванія – колишній член найближчого оточення Віктора Ющенка, а потім – затятий «регіонал». Таких прикладів є дуже багато (див. довідник по одіозним кандидатам).

Хіба це жити по-новому і обіцяна нова якість політики?

Хіба за це ми боролися на Майдані?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Яценюк,Порошенко,европейские инвестиции,соціальна політика,Ківалов,партія "Батьківщина",промислове виробництво,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.