На Банковій активісти влаштовують сутички з силовиками і палять шини

10 жовтня 2014, 13:55
Власник сторінки
1
29
emteen.in.ua

Мітингувальники виступають проти переслідування людей за побиття регіонала Нестора Шуфрича та закликають пришвидшення обміну військовополоненими у зоні АТО.

У Києві біля Адміністрації президента проходить одразу кілька акцій протесту – мітингувальники виступають проти переслідування людей за побиття регіонала Нестора Шуфрича та закликають пришвидшення обміну військовополоненими у зоні АТО. Між протестувальниками та силовиками, які перекрили АП щільним кордоном, трапляються сутички. Автомайдан та самооборонівці у балаклавах намагалися пройти крізь оточення правоохоронців та підняли шлагбаум біля будівлі. Мітингувальників відтіснили бійці батальйону "Київ-1", пише видання "Ліга.Новости". Після нетривалої бійки сутичка припинилася, наразі акція триває мирно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,Администрация Президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.