"Вінницькі Межигір"я"

02 вересня 2014, 10:01
Власник сторінки
0
88
 Вінницькі Межигір я

30 серпня 2014 року вінницька “Батьківщина» разом зі «Свободою» продовжила знайомити вінничан з маєтками вінницьких можновладців. Першим «оглядовим майданчиком» стало обласне комунальне підприємств

30 серпня  2014 року вінницька “Батьківщина»  разом зі «Свободою» продовжила знайомити вінничан з маєтками вінницьких можновладців. Першим  «оглядовим майданчиком» стало обласне комунальне підприємство «Вінницякіно»,  на території якого знаходиться невелике котеджне містечко.

«Оборутка відбувалась в два етапи.  Спочатку землю за безцінь передали забудовнику. Згодом зведені котеджі  продали звичайним людям.  Тут немає котеджів вінницьких чиновників,  та це приклад того, як можна на комунальній власності заробляти  гарні гроші», - говорить Януарій Шостак.

На  території «Вінницякіно»  під забудову готувалось ще кілька  ділянок, та саме  громадські активісти припинили  «дерибан» землі.  Нагадаємо, що тут в районі вулиці Ботанічної,  сотка землі коштує  від 3 тисяч  доларів.

З Вінниці активісти поїхали до села Агрономічного. Саме тут, подалі від людського ока,  живуть вінницькі чиновники. Чисті вулички, квіти, розкішні будівлі – так виглядає цей елітний район, схожий більше на околиці європейського міста ніж подільського села.  Серед котеджів вимальовується декілька багатоповерхівок -   це не «хрущовки», це маєтки «звичайних» вінницьких «державних мужів».  Особливу увагу екскурсантів викликала «хатка лісничого»  на чотири поверхи. «На цій вулиці знаходиться принаймі три будинки, які належать  начальникуВінницького обласного управління лісового та мисливського господарства  Анатолію Бондарю. Ми будемо вимагати в Анатолія Омельяновича написати заяву про звільнення», - запевнив Шостак.

Та знайти  пана Бондаря в той день активісти так і не змогли.  «Екскурсанти»  дзвонили в домофони всіх трьох котеджів, але з жодного з них  ніхто так  і не вийшов. Щоб не грати  з чиновником в піжмурки, 2 вересня активісти збираються навідатись до очільника Вінниицького обласного управління лісового та мисливського господарства за місцем роботи і повторити свої вимоги.

Прес-служба Вінницької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина»


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Батьківщина,Межигір'я,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.