Заставна прощається з першим загиблим в зоні АТО Гером

17 серпня 2014, 09:48
Власник сторінки
Медиа-аналитик
0
278
Заставна прощається з першим загиблим в зоні АТО Гером
Андрей Василишын

Как тяжело смотреть на мир залитыми от слез глазами Как тяжело смотреть на мам которые простились с сыновьями И на тяжелой мраморной плите теперь лишь свечи догорают А в мыслях всех живых ребят герои

Війна це завжди море ненависті сліз і крові яка пролита безневинними людьми які хотіли захистити своїх рідних та батьківщину від злих людей, охочих лише влади.

Але за ту правду, яку вони б'ються багато вмирають а тим хто їх чекає вдома більше нічого не залишається, як просто впавши на коліна безперервно ридати від невгамовної болю і від втрат які, здається, вже ніколи не зможе забути ніхто.

Сьогодні в місті Заставна траурний день привезли першого солдата, який загинув у зоні АТО в Слов'янську.

Андрій Василишин якщо б не така пригода в неділю святкував би свій тридцятий день народження. З першими хвилинами після півночі Засвтавна зустрічала свого героя якого нарешті привезли додому, але вже не молодим і енергійним а в труні накритим прапором.

Не дивлячись на тиху, темну дощову ніч, з солдатом-героєм, прийшов попрощатися дуже багато людей. Але найстрашніше те, що тільки сльози порушували цю тишу.
Андрія привезли в район що б люди могли попрощатися а після чого він поїхав додому, де його чекали рідні.

У такі моменти люди починають більше цінувати життя і навіть незнайомий солдат в труні підриває бурю болю і сліз, що ллються просто тому що ти знаєш що саме цей чоловік захищав людей в тилу і тілом ніби оберігав свою батьківщину.

Громадська організація "Інформаційний Альянс України" і новинний портал "UkrPost" приносить щирі співчуття родичам загиблого Героя


Для сайту UkrPost.biz - Ольга Шендеровская
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: НАТО,Похороны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.