Вінницькі судді стали «шефами» поранених в АТО бійців

29 липня 2014, 14:38
Власник сторінки
0
25

Працівники апарату та судді Вінницького апеляційного адміністративного суду купили ліки та зібрали понад 10 тисяч гривень

  Працівники апарату та судді Вінницького апеляційного адміністративного суду купили ліки та зібрали понад 10 тисяч гривень для допомоги військовим, які постраждали АТО, і зараз знаходяться на лікуванні у Вінниці.

      Про це інформує прес-служба ВААС.

     «Лікарям Вінницького госпіталю 17 липня працівники суду передали 13 ампул антибіотику «Тієнам» (медичний препарат  призначений для внутрішньом`язового  введення хворим при ризиках інфікування). Окрім того, 18 липня працівники апарату ВААС разом з суддями зібрали ще понад 10 тисяч гривень. Частину коштів  витратили  на шприц-ручку «Пегасіс», яка коштує майже 3 тисячі гривень.  Сума, що залишиться, буде передана сім’ям постраждалих. Також працівники суду готуються до здачі крові», - розповіли у прес-службі.

     В Суді також звертаються увагу, що у госпіталі є нагальна потреба в спецапаратурі та майні. Кошти від юридичних осіб просять перераховувати на рахунок  Благодійного Фонду: Благодійна організація «Благодійний фонд охорони здоров`я військовослужбовців», розрахунковий рахунок № 26005060727956 у Вінницькій філії ПАТ комерційного банку «ПРИВАТБАНК»

МФО 302689 код  ЗКПО 37159706

Голова правління Благодійної організації Колесюк Віталій Степанович – контактний телефон 067 430 14 21.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.