Відкритий лист Міністру внутрішніх справ України.

18 липня 2014, 13:29
Власник сторінки
0
78

72 механізована бригада в зоні АТО.

Шановний пане Міністре!

Надію плекаю лише на Вас, як людину з совістю і честю. Тому, що Ви перебуваєте в зоні АТО, не задля  позування перед фотокамерами, як це роблять інші «килимові міністри», а по поклику  свого серця та совісті. Дякуємо Вам за Вашу відданість Україні, порядність та мужність.

Про ситуацію,  з 72 механізованою  бригадою вже говорять не один день. У відчаї від горя матері, дружини та діти пробились таки до Президента України  з тим, щоб донести йому ситуацію, яка склалась. Але, чи почув він їх? Так, він зустрівся, розповів, що був в зоні АТО три рази і так далі. Але, чи його серце вразило горе цих жінок, чоловіків, дітей? Ні! Подивіться в його очі, які є дзеркалом душі, і стане зрозуміло, що його совість давно вже мовчить.

Саме тому, звертаємось до Вас з проханням, задля того, щоб Ви, людина у якої болить душа за Україну, донесли пану Президенту та його оточенню, що їх політика та невдалі дії «килимових міністрів» налаштовують проти них весь Український народ та вбивають патріотів України. В людей починає зароджуватись ненависть. А ненависть народу – страшна та знищуюча сила, і ця сила здатна знищити не лише Президента, а й  його оточення. Так, згадайте Януковича, здавалось, що його влада назавжди.

Тому, просимо  Вас, хоч і розуміємо, що це не зовсім питання МВС України, підняти негайно питання щодо виведення з оточення або підкріплення 72 механізованої  бригади, що знаходиться на кордоні з Росією в Луганській області,  з метою збереження життя патріотів України, які пережили пекло в ніч з 10 на 11 липня 2014 року, але не зламались і майже без зброї залишились на своїх позиціях. І, якщо найближчим часом, оточення Президента, яке він так рекламує та вихваляє, не збереже своїх патріотів, то народ України ніколи їм цього не пробачить. І зійде кара Господня на них та їх дітей, як це бувало не раз. Зрада ніколи не приносила остаточного задоволення та спокою. На хвилинку хай уявлять, що там їх діти, хоч навряд чи їм вдасться це уявити, бо живуть вони в іншій системі координат. Розумію, що їх не розчулити цим листом, але впевнена, що Ви вмієте їх переконувати, так, щоб вони почули. З надіємось на Вас!  

Донесіть їм, що за зраду народу України, на них чекає доля Іуди.

Слава Україні!   

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.