Що лякає заступника міністра охорони здоров'я Василя Лазоришина (Відео)

03 липня 2014, 17:34
Власник сторінки
0
294
Що лякає заступника міністра охорони здоров я Василя Лазоришина (Відео)
Василь Васильович Лазоришинець - в гостях у «Be Not Afraid»

Гостем проекту «Be Not Afraid» є відомий кардіохірург, а тепер - ще й заступник міністра охорони здоров'я, Василь Лазоришинець. Він розповів про свої найбільші страхи, а також про способи їх подолання

Соціальний проект «Be Not Afraid» пропонує розмову із людиною, що поєднала успішну медичну і наукову практику із державною посадою: рідкісне в наш час явище.

Василь Васильович Лазоришинець - практикуючий кардіохірург, за спиною якого понад 6000 операцій на відкритому серці, а тепер ще й заступник міністра охорони здоров’я, ділиться власними страхами. Повірте, йому є що розказати.

А почалось усе ще наприкінці 2013 року, коли ми тільки затіяли проект «Be Not Afraid». Зняли дві серії. Перша - з відомим кардіохірургом Василем Лазоришинцем, який провів понад 6000 операцій на відкритому серці

Потім почався Майдан і стало не до інтерв'ю, і не до боротьби зі страхом (страх був, а от як боротися - не зрозуміло). Через півроку, ми вирішили запустити проект (бо зараз саме час) і представити вам першу, пілотну, серію. 


Якщо хочете знати чого боїться заступник міністра - дивіться це відео. Та й просто дивіться, діліться з друзями Нам важливо знати Вашу думку - чого боїтеся ви? Які страхи у своєму житті ви побороли?

Підписуйтесь на нашу Facebook-сторінку
https://www.facebook.com/benotafraid, щоб бути в курсі останніх нових
проекту «Be Not Afraid».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: власть,хирургия,страх,социальный проект,кардиология,міністерство охорони здоров'я України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.