Яйця і зеленка — зброя проти одіозних політиків

29 травня 2014, 13:32
Власник сторінки
журналіст
0
26

УКРАЇНЦІ ЗАПРОВАДЖУЮТЬ НЕОРДИНАРНІ ЗАСОБИ БОРОТЬБИ З НЕУГОДНИМИ

Першим, хто спробував на собі «зелений» засіб боротьби проти неугодних, був адвокат Сергій Власенко. Після нього зеленкою був облитий Арсеній Яценюк. Третім у списку став в. о міністра внутрішніх справ Арсен Аваков. Він єдиний із усіх «зелених» навіть упіймав власноруч свою кривдницю. Після Авакова під приціл «озеленення» попав і колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Замах зеленкою на адвоката Сергія Власенка у Харкові робили найбільше. На рахунку їх – п’ять! В одній із «операцій» винахідливі «озеленювачі» навіть у презерватив зеленку заливали, мовляв, для точності влучання у мішень. 
Усіх жертв зеленки – Власенка, Яценюка, Авакова, Луценка мітили у Харкові. 
У політичних кулуарах припускали, що насправді так зеленкою розважалися місцевий тоді ще мер та губернатор, два веселих друга – Генадій Кернес та Михайло Добкін. Саме цих чиновників назвали «зеленими терористами», які і давали замовлення на «озеленення» політиків.
І ось така доля спіткала самого Михайла Добкіна.  Йому влаштували «озеленення» у Києві за особливим приготованим рецептом. Київський «коктейль» зеленки відрізняється від харківським одним інгредієнтом – борошном. 
Виявляється, зеленка не єдиний засіб стратегічної боротьби з політиками. Є в українців і економні засоби – яйця. Коштує дешевше чим зеленка, але діє не менш резонансно. Згадаймо як мале куряче яйця звалило з ніг великого (на зріст)  Віктора Януковича. Більш мужній обстріл зустрів 10 квітня в Одесі Сергій Тігіпко. Обійшлося без госпіталізації. Повитирав зіпсований піджак і пішов далі. 
Для політиків щоразу вигадують оригінальні засоби боротьби. Наприклад, одіозного політика Володимира Жириновського у Києві закидали капустою. Не зеленою капустою, а квашеною. Таким методом, народ висловлювався проти економічного зближення України з Росією. А ось у 2008 році в Джорджа Буша під час прес-конференції полетіли черевики.  В Багдаді, де відбувся інцидент, жбурляти черевика означає найвищу ступінь зневаги.  Сьогодні черевики, які полетіли в Буша мають власну сторінку у Вікіпедії. Дивно, як це ще в Україні не створили у Вікіпедії сторінку для віночка, який свого часу так символічно впав на Януковича.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.