День народження почуттів та емоцій.

27 травня 2014, 03:00
Власник сторінки
0
53
День народження почуттів та емоцій.

Так, саме 26 листопада , у Всесвітній день інформації, народилася усім відома сучасна поетесса Ах Астахова- найніжніша і найемоційніша у своїх віршах авторка, що нікого не залишає байдужим.

Саме цього дня журналісти відзначають своє вшанування інформації, джерелам інформації і самим людям,що дають цю інформаію, спілкуючись між собою.
Саме Астахова не раз рятувала мене від дипресії і надихала писати вірші. Вона- талановита зіронка Російського горизонту,що не боїться висловити свої почуття та емоції на папері, а згодом показати їх усьому Світу. Така жінка- це приклад волелюбства і сили, таланту і ерудиції.Не дерамно день її народження припав на таку символічну дату.
Особисто я обожнюю цю писменницю за її порівняння, персонівікації та епітети. У своїх віршах вона змальовує життєві ситуації нероздільного кохання , побутових проблем і просто своїх думок. Коротко і лаконічно вона може умістити у 4-строфний рядок зміст усього,що хотіла сказати.
США у цей день святкує день братства, а Молдова- відзначає День проголошення Держави. Недарма в такі насичені подіями будні, народжуються такі цікаві і неординарні особистості, що згодом залишаються на сторінках історії, а їхні твори знають на пам*ять не одна сотня дівчат і хлопців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.