Хроніки мережевого психозу.

03 травня 2014, 18:42
Власник сторінки
0
40

Черговий вопєль: Тимошенко оцінила дії одеської міліції на відмінно.

Дослівна цитата: "Постраждали 22 співробітника міліції, вони знаходяться в лікарнях з пораненнями. Це каже про те, що вони боролися, захищали, а не стояли осторонь. Мені здається, що ми маємо оцінити та відзначити їх подвиг". Пруф тут:
http://batkivshchyna.com.ua/news/20024.html

Ще одна цитатка із відео:
"Я переконана, що міліція мусить робити більше. Але ми також не можемо зараз не оцінити, що міліція захищала мирних цивільних людей, які приймали участь у демонстраціях, і на цю хвилину 22 міліціонерів поранено. Це говорить про те, що вони активно приймали участь в тому, щоб припинити агресивні терористичні дії, які російські спецслужби застосовували проти наших мирних демонстрантів. Міліція боролася так, як могла боротися"
http://www2.tymoshenko.ua/news/rosiya-hoche-realizuvati-v-ukrayini-yugoslavskij-stsenarij/

Нє, я підозрював, що одеська міліція малочисельна, але не до такого ж ступеню. Хоча по факту да - з всієї одеської ментури тільки 22 чоловіки виявились людьми.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.