Житомирських обласних прокурорів "пішли". Відео

05 квітня 2014, 22:51
Власник сторінки
0
23

4 квітня 2014 року з прокуратури Житомирської області нарешті поперли одіозних корумпованих прокурорів.

4 квітня 2014 року з прокуратури Житомирської області нарешті поперли одіозних корумпованих прокурорів. Бійці Правого сектора і Народної самооборони зробили прокурворам пропозицію, від якої ті не змогли відмовитись. Найдовше опирався відомий бандюга Анатолій Чумаченко, котрий завдяки «даху» Генеральної прокуратури і керівництва СБУ, багато років при всіх владах почувався непотопаючим. Захищати запеклого досвідченого кримінального авторитета приїхала банда найманців з Києва. Але надвечір прокурвор капітулював і написав заяву про звільнення. Тепер аби не втік.

Наступного тижня мешканці Житомирщини очікують призначення нового прокурора області, котрий розгорне справжню боротьбу з корупціонерами та буде захищати інтереси людей і держави.

Незабаром народ довідається, що відбувається насправді - очищення влади чи банальне формування нового небезпечного злочинного угрупування (відомості, які отримує Народна служба безпеки українців, дуже тривожні і свідчать на користь другого припущення). Боротьба за найбільш впливові і грошові посади триває. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.