На Черкащині у власному будинку заживо згорів самотній пенсіонер

20 жовтня 2012, 18:37
Власник сторінки
студентка
0
321

Сусіди кажуть, що помітили пожежу занадто пізно.

Увечері 17 жовтня жителі села Дубова, що на Черкащині, спостерігали страшну картину: край села горів будинок 70-річного  пенсіонера. Від найближчих сусідів його двір відділяє густий сад, тож ті помітили пожежу лише тоді, коли починав горіти дах будинку й полум’я пробивалося назовні.

"Близько  11-ої почули дивні звуки, ніби неподалік хтось стріляє зі зброї", - розповідає жителька села Ольга, - "чоловік вийшов подивитися, що відбувається й за мить повернувся з криками: "Хата  Віктора Васильовича горить!" 

Припускають, що пожежа трапилась в результаті залишеної непогашеної цигарки. Коли полум'я вдалося загасити, чоловіки кинулися до будинку аби спробувати врятувати власника. Та варто було їм лише відчинити вхідні двері, зрозуміли - запізно. Тіло дідуся лежало прямо перед порогом.

"Не встиг...", - зітхає сусідка загиблого Марія. За її словами, пенсіонер останнім часом cкаржився, що має проблеми з ногами й йому стає дедалі важче ходити. 

Віктор Васильович – офіцер в минулому, свого часу працював механізатором в місцевому колгоспі.  Тож односельчани згадують про нього, як про працьовиту й завжди доброзичливу людину.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.