Фальсифікація виборчого процесу Партією регіонів триває!!!

21 вересня 2012, 10:10
Власник сторінки
0
938

З метою приховання злочинних махінацій в жеребкуванні, Партія регіонів замовила дебелих хлопців для того, щоб вони не пропускали на засідання ОВК представників інших політичних сил та членів ОВК.

20 вересня 2012 року на засідання ОВК № 95 було грубо порушено процедуру жеребкування членів ДВК № 95. Головою та секретарем засідання ОВК не було додержано порядку ведення засідання. Зокрема, не були повідомлені про час та місце проведення жеребкування члени ОВК від політичних сил, які не підтримують Партію регіонів. Також не були допущені на таємне засідання ОВК кандидати у депутати, їх довірені особи та представники ЗМІ.

З метою приховання злочинних махінацій в жеребкуванні, Партія регіонів замовила дебелих хлопців для того, щоб вони не пропускали на засідання ОВК представників інших політичних сил та членів ОВК. Місцеві жителі одразу впізнали хлопців, які не пропускали людей на засідання. Як виявилося вони навчаються в НУДПС України, ректором якого є кандидат в народні депутати від Партії регіонів Мельник П.В. Пан Мельник вирішив не зраджувати своїм традиціям в залученні своїх студентів до виборчого процесу з метою проведення фальсифікацій.

До осіб, які намагалися потрапити на засідання ОВК була застосована груба фізична сила. Під кулаки хлопців Мельника потрапляли навіть жінки та журналісти з відеокамерами. Представниками Партія регіонів було зроблено все можливе щоб жеребкування пройшло так, як це вигідно Мельнику П.В.

Кричущим фактом політичної провокація стала бездіяльність міліціонерів, які були викликані для наведення порядку. Представники міліції навіть не встановили осіб, які не допускали представників політичних сил та ЗМІ на засідання ОВК. Бездіяльність правоохоронних органів є ніщо іншим як політичним замовленням від кандидата в народні депутата від Партії регіонів Мельника П.В.

З огляду на вищесказане, все ж таки хотілось щоб люди стали пліч о пліч  з борцями за справедливість та краще життя. Настав час ударити по корупції та беззаконню.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.