Продаю послуги політика!

04 вересня 2012, 08:55
Власник сторінки
0
657

Купіть послуги політика. Недорого.


А й справді, купіть мої послуги.

Я йду до Верховної Ради, і потребую грошей на виборчу кампанію.

За ці гроші я збираюся надавати якісні послуги – послуги зі створення і захисту комфортного та безпечного міста.

 Я маю непоганий досвід, я маю чим похвалитися. На Пейзажній алеї стоїть дитячий парк, сквер зелениться і на Прорізній, у Жовтневій лікарні продовжують лікувати хворих, у дворі на вулиці Лук’янівській діти займаються спортом, книгарня «Сяйво» на Червоноармійській зараз у комунальній власності, і там торгують книгами, на Жуковому острові немає земснарядів.

 Останні 5 років це було хобі, тепер я відчуваю, що час займатися цим професійно.

 Тому я пропоную угоду. Ви даєте мені гроші на вибори, а я – я буду займатися тим самим, що і раніше. Єдина відмінність – озброєний депутатським мандатом, я буду в десять разів сильнішим і продуктивнішим. Замість нинішніх десяти перемог ми отримаємо сто, і це змінить Київ.

 Я віддам свій депутатський мандат в користування людям. Озброєні ним, кияни зможуть добитися незрівнянно більше, змусять і опозицію, і владу поважати й боятися їх.

 Звісно, я зосереджу свої зусилля на законі про самоврядування у столиці, на природоохоронному та містобудівному законодавстві.

 Але за 5 років я вивчив напам’ять, що закон не діє без сили. Тож я буду, як раніше, організовувати силу киян, щоб – як це бувало багато разів – успішно примушувати владу визнавати наші права.

 Хочете мати свою людину у парламенті – підтримайте мене грошима.

 Це гарна мода, коли політиків фінансують звичайні громадяни, а не олігархи. Якщо кожен українець купить собі політика – у нас буде прекрасна країна.

 Ось реквізити:

 а) Отримувач платежу: Луценко Ігор Вікторович

 б) Код отримувача: 2880318631

 в) Банк отримувача: ПАТ "Укрінбанк"

 г) МФО банку отримувача: 300142

 д) рахунок отримувача: 26436074285001

 е) НЕ ЗАБУДЬТЕ правильно вказати призначення платежу!!!  Інструкція  - у Тані Монтян http://montyan.org/donation

 Наперед дякую.

 Звісно, я ще шукаю і волонтерів. Анкета для тих, хто бажає допомогти – тут https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHhsLXpDRkE1YnFadXRGUU5xNmh5RlE6MQ

Для зв’язку – ось мій Фейсбук http://www.facebook.com/igor.lutsenko

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.