За регистрацию партии «5.10» до 5 лет лишения свободы

12 лютого 2014, 14:51
Власник сторінки
Лидер политической партии "5.10", бизнес-философ
0
1809
За регистрацию партии «5.10» до 5 лет лишения свободы

Копия протокола допроса гражданина Г.В.Балашова.

КОПИЯ ПРОТОКОЛА ДОПРОСА

м. Київ                                                                12 лютого 2014 року

Ст. слідчий СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві капітан міліції Савенок О.М. прийняв пояснення громадянина(ки):

ПІБ: Балашов Геннадій Вікторович

Дата та місце народження: 20.02.1962 р.н., м. Дніпропетровськ

Адреса проживання: м. Київ, вул. Козятінська, 2, п/б, м.т. 067-402-…

Адреса прописки: м. Київ, вул. Інститутська, 14, кв. …

Місце роботи та посада: громадський діяч

Сімейний стан: одружений

Судимість: не судимий

Положення ст. 63 Конституції України роз’яснені _________________

Послуг захисника не потребую _________________________

В серпні 2013 року я разом зі своїм знайомим вирішив створити політичну партію «5.10», зареєструвати її та намагатися запровадити в Україні систему податків «5.10», тобто 5% з продажу та 10% соціальний податок. У зв’язку з чим ми створили ініціативну групу, проголосували та документи на реєстрацію партії направили до Державної реєстраційної служби України, яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Раскової, 15. Приблизно через 55 днів з реєстраційної служби мені та іншим членам партії надійшла відмова з реєстраційної служби про реєстрацію нашої політичної сили. У зв’язку з чим 24.11.2013 з виправленнями ми удруге подали документи до Державної реєстраційної служби України на реєстрацію нашої політичної партії. Оскільки відповідь про прийняте рішення по нашим документам з реєстраційної служби не надходила, я вирішив викликати свого юриста Голдовського Андрія, який займається реєстрацією партії в реєстраційній службі. Разом з ним та ще одним представником партії ми поїхали до приміщення Державної реєстраційної служби України, яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Раскової, 15, для того, щоб попасти на прийом до Семьоркіної та з’ясувати у неї, скільки я повинен був заплатити за реєстрацію партії, та коли дадуть відповідь по документам, які ми надавали. Загалом в партії після її реєстрації в Державній реєстраційній службі України буде налічуватися спочатку 12 000 осіб, тому дані третьої особи, яка була разом зі мною, мені не відомо, я з ним зустрівся 27.01.2014 біля входу в реєстраційну службу України, інших даних я його не знаю, та його телефону у мене немає.

27.01.2014 приблизно о 12 год. 40 хв., коли ми зайшли до офісного приміщення, де знаходиться Державна реєстраційна служба, то охоронцям на першому поверсі сказали, щоб вони мене зв’язали по внутрішньому телефону з Семьоркіною. Коли мене з нею зв’язали, то я запитав у неї, як я можу з нею зустрітися для того, щоб обговорити питання з приводу реєстрації своєї політичної партії «5.10». На що в телефонній розмові Семьоркіна мені повідомила, що вона зі мною розмовляти не збирається та бачити мене не хоче, і сказала мені, щоб я звертався за даного приводу, куди завгодно.

Оскільки її слова мене обурили, тому я вирішив пройти до її кабінету та поспілкуватися з нею, при цьому я голосно вимагав зустрічі чи з Семьоркіною, чи з головою реєстраційної служби, Вороною.

Коли я разом з Голдовським Андрієм та іще одним чоловіком піднялися на дванадцятий поверх, то двері на загальний коридор реєстраційної служби були зачинені, у зв’язку з чим я почав стукати у металеві двері біля ліфтів та голосно вимагати, щоб мені відчинили двері та надали мені можливість зустрітися з Семьоркіною, або з Вороною. Однак двері мені ніхто не відкривав. Коли в коридор реєстраційної служби через двері, в які я стукав, зайшла співробітниця, то я відразу з Голдовським Андрієм та чоловіком, який був разом зі мною, прослідували до коридору реєстраційної служби. Перебуваючи на загальному коридорі, я продовжував голосно вимагати, щоб мені покликали Семьоркіну чи Ворону, однак мені їх ніхто не гукав, тому я підійшовши до дверей службового кабінету, де була табличка «Семьоркіна», та почав стукати кулаком в її замкнуті двері, тому що я був впевнений, що вона була в середині службового кабінету, оскільки перед цим по внутрішньому телефону я з нею розмовляв. На мої крики та стуки в коридор повиходили працівники реєстраційної служби, які запевняли мене в тому, що на роботі немає ані Семьоркіної, ані Ворони, однак я був впевнений в тому, що мене обманюють, тому я продовжував стукати в зачинені двері службового кабінету Семьоркіної в черговий раз ногою, тому нижня частина дверей китайського виробництва випала. Після чого я нахилився і заглянув у середину службового кабінету Семьоркіної, де побачив її ноги.

Після цього до мене відразу підійшли співробітники реєстраційної служби, серед яких був голова реєстраційної служби Ворона, який запитав мене, що мені потрібно, та запропонував прослідувати до службового кабінету. Перебуваючи в одному з службових кабінетів реєстраційної служби Ворона запевнив мене у тому, що мою партію зареєструють та попросив мене полагодити двері службового кабінету, які я зламав. На мою пропозицію працівникам реєстраційної служби взяти гроші на ремонт двері вони відмовилися. Ніяких претензій на той час він мені не висував, у зв’язку з чим після розмови з Вороною я разом з Голдовським Андрієм та чоловіком, який був зі мною, вийшли з приміщення реєстраційної служби та поїхали у своїх справах.

Запитання: уточніть своїми діями чи заважали Ви нормальному функціонуванню реєстраційної служби України?

Відповідь: на мою думку, своїми діями я не заважав працівникам реєстраційної служби, і взагалі мої дії спровокувала Семьоркіна, яка по телефону не могла відповісти на мої законні вимоги, та намагалася від мене сховатися.

Стаття 296. Хуліганство

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з

мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується

особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

2. Ті самі дії, вчинені групою осіб, -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або

позбавленням волі на той самий строк.


А это видео, за которое дают до 5 лет.



http://www.balashov.com.ua/blogs/za_registratsiyu_partii_510_do_5_let_lisheniya_svobody/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.