Мого сина заарештували

10 грудня 2013, 04:09
Власник сторінки
Директор. Во-первых, это - красиво. Во-вторых есть такая номинальная должность в Аналитико-исследовательском центре "Институт го
0
684

Суб'єктивні замальовки з однієї барикади

На розі біля будинку офіцерів Беркут разом з ментами показово й натренеровано розтоптав наметове містечко.
Беркут з щитами відсікав шматок за шматком, відтісняв мирних(!) митингувальників, а потім вривалися тітушки: через розпилену болгарками чавунну огорожу витягати лави и трощили намети.
Спецназ для боротьби з терористами тренувався на власному народові - чітко, холоднокровно, без сантиментів, хоча сильно не били.
Мого Дениса, який скомандував розвернути лаву спинкою до атакуючих штовхнули ззаду (заслані козачки), вдарили по ногах та спині й навалилися втрьох зверху - ну а як же? - небезпечний терорист, захищає моїх онучок (Таню й Катю) від свавілля ментів (Врадівка), суддів (Кіреєва), прокурорів (Пшонка), та патріотів України - Гані Герман та Олени Бондаренко!..
Янукович наочно продемонстрував - так буде з кожним Майданом! 
А в цей час маленька лиса гніда джангіров, відключивши коментування, доводить, що у федоровича просто не було іншого виходу - перед приїздом іноземців... Просто як у Незабутнього Володі Висоцького:
Мы же первые стояли, а те уже едят...
Так то же - иностранцы, а вы, простите, кто такие?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.