Першим для Тимошенко ZAZ відкрив Ляшко

23 березня 2011, 19:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
7635

У власному мікроблозі Twitter Юлія Тимошенко назвала голос французької співачки ZAZ гарним і виклала посилання на відео артистки.

 Насправді Юлія Володимирівна не згадала про першоджерело – хто відкрив для неї і, власне, українських радіослухачів, цей голос - неймовірно талановитої співачки.

Про моє захоплення творчістю ZAZ знає багато людей. На всіх зустрічах, коли річ заходить про музику, я рекомендую усім послухати ZAZ. Так, зокрема, виступаючи на радіо «Мелодія» ще 3 березня по закінченню ефіру мені запропонували вибрати композицію, яка мені більш за все до вподоби. І я без роздумів попросив поставити композицію «Eblouie par la nuit» у виконані ZAZ: http://www.youtube.com/watch?v=A8x0ZcmfTIw

Послухати мій виступ від 3 березня на радіо «Мелодія» можна тут: http://lyashko.com.ua/content/view/267

Додам також, що напередодні 8 березня, заспівавши з друзями у відомому ресторані «Mare Azzuro» на Банковiй, 1 у Києвi, я на своїй сторінці у Facebook цікавився ставленням українок і україночок до творчості саме лише ZAZ.

Мені дуже приємно, що люди переймають від мене гарний смак.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.