Привіт всім !

14 квітня 2011, 06:25
Власник сторінки
Музикант
0
2400

Музика, суб"єктивні спостереження, думки з приводу...Але музика , звісно, на першому місці...

"...Без музики життя було б непорозумінням..." або "Без музыки жизнь была бы ошибкой" ...Це так Ніцше сформулював. Он, Андрухович теж підписався "Я охоче помер би, якби не музика...", так, Юрію? Ти є в цій спільноті блоггерів на Корреспондент.нет? Скажу вам, як музикант, насправді  так і є. Хіба не музика рятує нас часто в цьому театрі абсурду...
   Чому вирішила завести тут блог саме зараз? Хочеться ділитись хорошим. Не так давно мої друзі підбили мене взяти і написати альбом дитячих пісеньок для найменших. Ну от уявіть собі, щоб малят вчити до свят в дитячих садочках.І скільки ви знаєте таких дитячих українських пісень...З того часу було перегорнуті гори української дитячої літератури, щось написала сама. Це для мене стало і джерелом оптимізму, і причиною постійної посмішки і світла в душі останнім часом, і ще одним справжнім виявом виявом патріотизму.І ось альбом уже в роботі на студіі Кофеїн (друзі не тільки на словах підбили мене, а взяли на себе фінансовий тягар по втіленню цього проекту, тому це і не лишилось тільки ідеєєю та намірами).
   Перша пісня-до Великодня.(Не втрималась і записала сама, але не співітиму в альбомі всіх пісень, звісно) Вірш Катерини Перелісної, української поетки початку століття, що померла в еміграціі (редакція і приспів--мої). Я написала музику , студія "Кофеїн" взяла на себе аранжування і залучення музикантів (кларнет чуєте?:-)
   Даю посилання на Youtube. Слухайте, скачуйте:-)) Гарного настрою всім!
   p.s.В майбутньому альбомі поряд з пісеньками будуть і "мінуси", тобто оркестровки. Тобто відразу можна буде вчити і співати з малятами. Як караоке:-)))
p.p.s Якщо хтось знає якійсь більш яскравий спосіб вставляти сюди відео і музику --напишіть!

http://www.youtube.com/watch?v=8U7cGBm4hxk

  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.