До останнього клієнта

14 січня 2012, 17:27
Власник сторінки
Голова Державної податкової служби України
0
5533

Ми вирішили подовжити робочий день у податкових органах, де приймають заяви від «спрощенців»

Ми вирішили подовжити робочий день у податкових органах, де приймають заяви від «спрощенців». Начебто, як повідомляють із регіонів, черг чи непорозумінь біля інспекцій поки що немає. Так що, можна сказати, перестраховуємося та працюємо на випередження.

 Отже, по буднях двері податкових установ відкриті до 20:00, у суботу – до 16:00.

 У неділю, даруйте, будемо відпочивати.

 Ще одне важливе уточнення – приймання заяв триватиме до 25 січня 2012 року. Жодних інших термінів зміни до Податкового Кодексу, що вступили в силу, НЕ ПЕРЕДБАЧАЮТЬ.

 Часу ще вистачає, але зі свого боку прошу шановних підприємців не затягувати.

Адже нам ще потрібно опрацювати надані заяви, виготовити та видати свідоцтва платника єдиного податку, створити бази даних по групах, підбити статистику… Словом, ще вистачить роботи.

 До речі, також повідомляють, що багато платників перед візитом до податкової ідуть спочатку до державного реєстратора за витягом з Єдиного реєстру. Хочу уточнити: це треба тільки тим, хто щойно зареєструвався або змінює вид діяльності за КВЕД. Якщо ви просто продовжуєте свою підприємницьку діяльність – ідіть відразу до свого податкового інспектора.

 Сподіваюся, що всі все встигнуть, і ми цей етап перереєстрації пройдемо швидко і без організаційних збоїв.

 Наостанок, ще одна гарна новина! Тим підприємцям, у кого можуть виникнути якісь труднощі чи непорозуміння під час перереєстрації, не варто засмучуватись. Уряд схвалив відповідне рішення, тож ніяких санкції до тих, хто може дещо спізнитися із реєстрацією застосовано не буде.

 Всім підприємцям бажаю успіхів у бізнесі!

 P.S. Подекуди на місцях, як виявилося, податкові інспекції працюють навіть не до восьмої вечора, а «до останнього клієнта». Врешті решт розходяться ближче до дев’ятої. Дуже пишаюся тим, що працюю разом з такими самовідданими людьми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.