Добрі справи надихають

03 лютого 2012, 14:15
Власник сторінки
0
1161
Добрі справи надихають

У Києві пройшов публічний звіт 3-річної роботи Фонду братів Кличків.

На зустріч з журналістами і неурядовим сектором приїхав Володимир, адже робота Фонду, його проекти і успіхи для нас з братом є не менш важливими, ніж спортивні перемоги.

Цього року ми зібрали на звіт не лише наших партнерів, колег по третьому сектору, пресу, а й людей, для яких власне працюємо – учасників наших проектів. Знаю, що хтось прагне не афішувати свої меценатські вчинки. Та для нашого Фонду публічність – обов’язкова. Усі витрачені на проекти кошти надійшли від наших партнерів, меценатів та благодійників – і теж прозоро.

Лише під час першого Гала-вечору Фонду вдалося зібрати понад мільйон доларів на нові спортивні й освітні програми. Завдяки цьому народився масштабний проект «Старт до успіху!», який допомагає дітям зрозуміти, що спорт може бути інструментом досягнення життєвого успіху. За рекордний час – один рік – ми реконструювали шість дитячих спортивних шкіл в різних куточках України. Тисячі школярів тепер займатимуться футболом, баскетболом, дзюдо, легкою атлетикою, тенісом, плаванням у нових світлих спортивних залах, з новим обладнанням.

Я знаю, що наші оновлені школи вже мають перші досягнення: діти стають чемпіонами міста, області, країни, навіть Європи. 27 січня, у день звіту, ми з Володимиром разом раділи прекрасній новині – дівчина-велосипедистка з Сєверодонецька (учасниця нашого проекту) представлятиме Україну на Олімпійських іграх у Лондоні. А от у директора севастопольської школи після участі у проекті виникли «проблеми» – він тепер не знає, де розміщувати всіх бажаючих займатися спортом. Ну, тепер маємо разом думати, як розширити можливості цієї школи.

Насправді, за 9 років роботи Фонду через наші проекти пройшли понад 250 тисяч дітей, підлітків та студентів. Ми з братом переконані, що це – лише початок. Дякуємо всім, хто разом з нами допомагає українській молоді. Як точно сказав Володимир, «завдяки небайдужим людям Фонд буде жити завжди». Попереду ще багато роботи. І найбільше задоволення – коли бачиш результат.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.