Чиновники не можуть встановити хазяїна Банкової

06 лютого 2012, 12:26
Власник сторінки
0
2655

Якась невідома сила перегородила вулицю номер один у країні. Чиновники розводять руками.

У скандально відомого паркану біля Верховної Ради існує його брат-близнюк на вулиці Банковій.

Як відомо, дану вулицю перегородили залізним парканом, щоб при нагоді було зручно захищатися від штурму розлючених громадян.

Але штурмувати не варто. На сьогодні паркан встановлено без належних дозволів. Якісь невідомі люди під прикриттям міліції по-рейдерськи захопили центр міста. Тому треба лише вимагати від відповідних державних органів знесення даного паркану.

 Власне, чим я і зайнявся.

 Наприкінці минулого року я отримав довідку від київських властей, що паркан на Банковій стоїть без дозволу.

 

 Впевнений тепер у своїй правоту, я звернувся у Головне управління контролю за благоустрою КМДА з проханням поступити з незаконною спорудою за усією суворістю закону.

 

Звісно, я не сподівався, що київські чиновники піднімуть руку на захисні редути самого президента. Але дійсно було цікаво, чим усе закнічиться.

 Чиновники не розчарували. Як і у випадку з парканом біля Ради, почалися незрозумілі проблеми. Наприклад, виявилося, що територія вулиці Банкової для київських посадовців – терра інкогніта, земля, котра взагалі невідомо під ким.

Через таку отаємничість вулиці Банкової чиновники нічого з тим парканом поки не можуть зробити. Ось відповідь:

Таким чином, вулицею, на якій знаходиться головний кабінет у країні, розпоряджається Невідомо Хто.

Хто цей Невідомо Хто – тут вже є невичерпний простір для фантазії, у якому знайдеться місце і Таємному Світовому Уряду, і речам більш банальним, а саме – Українському Бардаку.

 Я не здивуюсь, якщо виявиться, що Банкова взагалі нікому не належить і Янукович там хазяйнує незаконно, даючи розпорядження міліціянтам бігати перед дверима Адміністрації Президанта і ганяти звідти усіх, хто йому не подобається.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.