Дякую журналістам!

10 квітня 2012, 21:14
Власник сторінки
Народний депутат України
0
936
Дякую журналістам!

Якщо українці хоча б на половину такі вразливі, як мої колеги, то ми з вами, шановні журналісти, зробили гарну справу – дуже дякую вам за це!

Це було складно, але приємно. Із 19 грудня 2011 упродовж  майже 4 місяців наш фонд жив у посиленому режимі спілкування із журналістами. Вони постійно нам дзвонили, а головне - писали про здоровий спосіб життя, чому це важливо й чим корисно, як саме зберегти здоров’я. Це був конкурс журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!».

Активність журналістів перевершила наші очікування! Наш конкурс міг би бути навіть міжнародним – до участі просились журналісти із Росії і Молдови. У результаті конкурсними стали 169 матеріалів. Їх з нашого сайту  http://www.healthfund.com.ua/ua/projects/26-zdorovym-buty-vyhidno/konkursni-roboty.html читали та оцінювали не лише члени журі, а й їхні родини. Приміром, дружину Василя Вірастюка вразила документально-художня радіокомпозиція Наталії Бурли «Квіти для Оксани» http://www.healthfund.com.ua/ua/projects/26-zdorovym-buty-vyhidno/konkursni-roboty.html?start=63. Сильне враження матеріал справив не лише через жіночу емоційність та вразливість. Це справді професійна робота журналіста, яка чіпляє за живе – історія про хлопчика, який міг стати двогорбим інвалідом, але завдяки спорту став здоровим і гарним юнаком, який сьогодні несе квіти для своєї Оксани. Закономірно, що матеріал виборов Гран-прі.

Моя дружина теж переглядала прислані на конкурс роботи. Тепер, коли пізно увечері хочеться зазирнути у холодильник, вона нагадує мені про «солодкі обійми діабету» і «тремтячі ручки братів-близнюків Інсульту та Інфаркту» із «Путівника по антиздоров`ю» Оксани Скиталінської  http://life.pravda.com.ua/health/2012/03/19/98839/ Прес-секретар фонду Марина й редактор сайту Юля тепер влаштовують фізкульт-хвилинки на роботі. Та що там жінки, коли виконавчий директор фонду В’ячеслав відмовився від усього солодкого і став ходити  у басейн! 

Якщо українці  хоча б на половину такі  вразливі, як мої колеги, то ми з вами, шановні журналісти, зробили гарну справу – дуже дякую вам за це!                

P.S. Конкурсні роботи є на сайті Українського фонду «Здоров’я» www.healthfund.com.ua Будемо вдячні всім, хто поширить їх і долучиться до популяризації здорового способу життя, бо це справді важливо, але багато хто навіть не підозрює наскільки легко і навіть приємно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.