Жириновський в Києві

28 січня 2013, 15:24
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
7525

Після висвітлення постійних поїздок русифікатора Кирила ще й Жириновському мас-медіа вирішили приділяти увагу. Вповзаємо в російський інформаційний простір...

Те, що на прес-конференції українофоба, ксенофоба і провокатора Жириновського(за сумісництвом-"провідного" російського політика) — аншлаг, це ознака наявності прикрого "комплексу меншовартості" в українських мас-медій, їхніх топ-менеджерів(які посилають журналістів на прес-конференцію цього клоуна і українофоба) та, на жаль, і самих журналістів, які погоджуються на таке дійство... 

Скажуть, що медіа потрібні "ньюси", "екшени", і тому подібне. 

В першу чергу, як на мене, у журналіста мусить бути моральна позиція.

Жириновський — це аморальний персонаж. 

Підтримувати його своєю присутністю на прес-конференції та робити про нього медійні матеріали — це участь у спецоперації проти своєї країни. 

Якщо хочеться не серйозної дискусії, а оригінальності, екстравагантності і т.п, — будь ласка, можна було прийти на відкриту лекцію Антона Мухарського по "Жлобології".

Але там я щось бачив лише дві аматорські камери. Бо легше для журналіста йти в "мейністрімі" російської пропаганди, аніж формувати українське бачення.

P.S.Я розумію, що за цей пост можу наразитися на критику "журналістського середовища".

Але медійне середовище не повинно бути "священною коровою". 

Якщо ми наважуємося говорити про необхідність очищення політики, то варто говорити і про необхідність очищення журналістики.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Россия,СМИ,Жириновский,Доний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.