Перемогли фашистів-переможемо Партію регіонів!

09 травня 2013, 06:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1791
Перемогли фашистів-переможемо Партію регіонів!

Давайте забудемо в цей день про політику і привітаємо ще живих та згадаємо тих, кого вже немає з нами.

Щиро вітаю ветеранів з Днем Перемоги! Ви є справжніми героями, які захищали свою рідну землю і свій народ, не боячись ні куль, ні полону, ні смерті! Ви безстрашно і завзято йшли в бій і завдячуючи саме Вам ми сьогодні не раби фашистів, а вільні люди. Наш обов'язок - ніколи і нікому не дати забути про Ваш Подвиг, не згасити свічу пам'яті про полеглих у боях і про тих ветеранів, які, на жаль, вже покинули цей світ, не дати фашистам сьогодення захопити Україну. Кожен Ветеран Великої Вітчизняної Війни - мій Герой.

 Ваш подвиг надихає мене боротись за мій народ! Перемогли фашистів – переможемо олігархів і бандитів, які сьогодні при владі! Наша сила - це Ваша підтримка!

 Вітаю також дітей війни - Ваше дитинство пройшло у важких умовах повоєнних подій, багатьом з Вас довелося пережити страшні обставини: злидні, батько і старший брати не повернулися з фронту, знищене бомбардуванням житло... Вже за те, що Ви все це пережили - влада зобов'язана надати Вам гідні умови життя: високу пенсію, якісне безкоштовна медицина, гарантоване перше робоче місце для Ваших онуків. Натомість фашисти з Партії регіонів, які сьогодні окупували нашу Вітчизну, день за днем, ведуть країну до розрухи, гірше повоєнної. Я ляжу кістьми, але зроблю все можливе і неможливе, щоб Вас захистити.

Вітаю всіх громадян з Днем Перемоги! Будьте сильними і вільними! Беріть приклад з відважних і незламних духом ветеранів! Їх лишилося вже так мало. Не забувайте про них і на 9 травня, і впродовж року. Покажіть, що Ви знаєте, кому ми вдячні за мирне небо. Відвідуйте ще живих ветеранів. А ще достойний крок Людини - прибирати і приносити квіти пам'яті на могили тих Героїв, яких вже немає разом із нами. Ми з однодумцями так робимо щороку.

 Ніколи не забуваймо про Подвиг, який здійснив наш народ в боротьбі з окупантами! Всім міцного здоров'я, щастя, миру, взаєморозуміння!

Вранці прийшов на Майдан Незалежності привітати людей зі святом. Сумно, що стало великою рідкістю навіть в цей день зустріти у натовпі ветерана. Їх так мало лишилося, щодня хтось із них покидає цей світ... Друзі, знайдіть, будь ласка, час подякувати тим, хто воював за наше життя


Більше фото тут: Facebook

Хай береже Вас Господь!


Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,фашисти,пр,війна,ветерани,діти війни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.