Про користь об`єднання

15 червня 2013, 16:57
Власник сторінки
0
1205

Заради майбутнього ми мусимо шукати та знаходити способи домовлятися між собою

Сьогодні відбулося урочисте об'єднання Батьківщини, Фронту змін, ПРП та Руху. Саме урочисте, тому що реально ці партії працювали разом вже тривалий час. Звичайно, мені важко спостерігати за цими процесами, знаходячись далеко від України, але духом я завжди з нею.

Вже три роки при владі знаходиться людина, котра вперто тягне Україну в русифікований феодалізм. І тому єдино правильний шлях для нас – це шлях мобілізації зусиль, аби виграти наступні вибори, «перезавантажити» владну вертикаль і розпочати будівництво європейської України.

Хай би що не сичали в спину опоненти, «нам своє робить». Так, ми не ідеальні, так, ми різні, але ми однодумці у баченні майбутнього для України. І заради цього майбутнього ми мусимо шукати та знаходити способи домовлятися між собою!

На черзі – вибори президентські, і цей іспит ми - українці - не маємо провалити! Все в наших руках.

Об'єднання - це маленький крок до великої мети.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.