Школа журналістики: «Європейський Союз і Україна», 26-28 вересня 2013 у Львові

02 серпня 2013, 15:05
Власник сторінки
Старший научный сотрудник Института евро-атлантического сотрудничества, Киев
0
1271

Школа журналістики УКУ оголошує набір на Школу міжнародної журналістики: «Європейський Союз і Україна: Україна визначає своє майбутнє», 26-28 вересня 2013 у Львові


Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Міністерства закордонних справ Данії оголошує набір на Школу міжнародної журналістики «Європейський Союз і Україна: Україна визначає своє майбутнє», яка відбудеться 26-28 вересня 2013 у Львові.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/201892019973638/

Концепція Школи міжнародної журналістики
Реалізація учасниками власного журналістського проекту в межах задекларованої теми.

Навики і вміння, які отримають учасники Школи:
навики спілкування з дипломатами, політиками, експертами; навики збору інформації, роботи «в полі», роботи в групах; вміння підготовки матеріалів безпосередньо під час події; вміння аналізувати зібрану інформацію.

Принципи роботи Школи
Під час роботи Школи всі її учасники будуть поділені на 6 міні-редакцій. З кожною міні-редакцією буде працювати ментор – журналіст-тренер.
Робочі мови школи – українська, російська, польська, англійська.

Умови участі
1. Відбір учасників Школи проводиться на конкурсній основі. Документи для участі в конкурсі можуть подавати студенти 4-5 курсів гуманітарних та соціально-економічних спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 28 років.

2. Для участі в Школі потрібно вислати на електронну адресу (journalist@ucu.edu.ua) розширене резюме учасника (має містити інформацію про освіту та професійний досвід конкурсанта, володіння мовами, навики роботи з ПК, контактні дані, особисті якості та хобі) + тези чи план статті (сценарій відеоматеріалу або радіопрограми). Важливо визначитися, в якому жанрі і для якого типу медіа (друковані чи Інтернет-ЗМІ, радіо, телебачення) ви будете писати свій журналістський матеріал.

3. Перевагу матимуть студенти і молоді журналісти, які мають публікації на тематику міжнародної політики та євроінтеграції (тексти публікацій потрібно відсканувати і долучити до заявки на участь в Школі).

4. Тематика тез/планів майбутніх матеріалів повинна стосуватися різноманітних аспектів взаємовідносин України з ЄС, зокрема ситуації з підписанням/непідписанням Договору про асоціацію ЄС з Україною (і можливими сценаріями/наслідками підписання чи непідписання).

5. Кожен учасник Школи за час її роботи повинен завершити свій журналістський матеріал і здати його організаторам. Для тих учасників, які готуватимуть аудіо чи відеоматеріали, визначається окремий дедлайн їх завершення.

6. Автори 6 найкращих журналістських матеріалів (переможців визначить спеціальне журі) отримають від організаторів Школи спеціальні призи (!!!).

Дедлайн подачі документів для участі в конкурсі – 1 вересня 2013 р.

Списки учасників Школи будуть опубліковані на сайті Школи журналістики УКУ (journalism.ucu.edu.ua) та її сторінці в Фейсбуці (www.facebook.com/journalistyka) 6 вересня 2013 р.

Важливо: проїзд, проживання і харчування іногородніх учасників Школи оплачують організатори.

Куратори конкурсу
Ігор Балинський: ibalynskyy@ucu.edu.ua / www.facebook.com/ibalynskyy
Отар Довженко: otardovzhenko@gmail.com / www.facebook.com/otardovzhenko

http://journalism.ucu.edu.ua/program-highlights/2203/
https://www.facebook.com/events/201892019973638/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Европа,ЕС,Евросоюз,Евроинтеграция,ЕС-Украина,европейский союз,EU,украина европа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.