"ТERRAпіЯ свідомості" - вибуховий заряд оптимізму від Михайла Деяка

12 жовтня 2012, 21:53
Власник сторінки
Галерист
0
2098
 ТERRAпіЯ свідомості  - вибуховий заряд оптимізму від Михайла Деяка

Михайло Деяк запропонував нову профілактику осінньої депресії – терапію кольором

Дивовижно, як змінюється настрій і вираз обличчя гостей, які потрапляють у зали нашої галереї. Пейзажі Михайла Деяка випромінюють тепло і позитивні емоції, що так необхідні у похмурі осінні дні.

 

Цикл робіт «TERRAпіЯ» – це енергетичний пульсуючий концентрат, що заряджає силою та оптимізмом.



 

«Я весь час експериментую з кольором. З його  допомогою можна не тільки змінити настрій, але й зцілити, – розповідає автор. – Вчені давно довели, що кожен колір по різному впливає на психіку і загальний стан здоров’я людини. Тому то велика відповідальність – підібрати влучні барви і їх поєднання.»

 

Навіть фарби для своїх картин Михайло Деяк виготовляє сам за власною технологією.



 

Виставка має і філософський аспект: автор пропонує глядачу зазирнути за межі стін власних стереотипів та відкрити вікно у будинку свідомості.



TERRA – новий калейдоскопічний і химерний світ Михайла Деяка. Тут Дніпро фіолетовий, пальми білі, а хмари над Парижем яскраво-жовті. Глядач бачить традиційні краєвиди і предмети ніби крізь викривлений магічний вітраж.



 

Критики і мистецтвознавці вважають Михайла Деяка одним з найуспішніших  молодих українських художників. Михайлу ще немає і тридцяти років, а на його рахунку вже 10 персональних і 16 групових виставок, визнання на європейському фестивалі Арт-Монако у цьому році і постійні шанувальники серед колекціонерів.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.