Кримський бізнес іракців в Україні

19 вересня 2017, 11:49
Власник сторінки
0
93
Кримський бізнес іракців в Україні

Громадянин Іраку, який налагодив в Україні бізнес, регулярно відвідує Крим та підтримує його окупацію

Сьогодні ми поговоримо про україно-іракського бізнесмена ALI QASIM MOHAMMAD AL-BEHADILI, який проживає в Україні та займається власним бізнесом.

За три роки вказана особа налагодила бізнес з продажу предметів одягу з азіатських країн на речових ринках м.Києва та на даний час володіє більш 100 точками та логістичним центром. Здавалось би в цьому немає нічого протизаконного, якби не одне але.

Пан Алі вирішив не обмежуватись збутом одягу на території України та розширити свій бізнес і на територію окупованої АР Крим. Останній раз, влітку цього року, він приховано, щоб не потрапити в поле зору українських прикордонників, виїзджав до окупованого півострова, де проводив зустрічі з місцевими впливовими бізнесменами, які підтримують політику російського агресора (звичайно, як же інакше вести бізнес в окупованому Криму?).

Залишається лише одне питання - як довго ця особа буде, зловживаючи гостинністю країни, яка його прихистила, порушувати законодавство України та наживатись на війні?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.