В Києві відкрився Інноваційний центр Puratos

14 вересня 2017, 19:07
Власник сторінки
0
63
В Києві відкрився Інноваційний центр Puratos
Посол Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс

14 вересня 2017 року у Києві відкрився Інноваційний центр Puratos. Тут професіонали хлібопекарської і кондитерського справи зможуть зустрічатися для вивчення нових технологій, обміну досвідом.

14 вересня 2017 року у Києві відкрився Інноваційний центр Puratos. Тут професіонали хлібопекарської і кондитерського справи зможуть зустрічатися для вивчення нових технологій, обміну досвідом, пошуку та втілення нових ідей.

 
                    Церемонію відкриття відвідав Надзвичайний і Повноважни й Посол  Королівства Бельгія в Україні  Люк Якобс. У своєму вітальному слові він зазначив: «Економічні відносини між Україною та Бельгією розвиваються. За час, менший ніж 2 роки, я вже вдруге беру участь у заходах бельгійської компанії Puratos: минулого року це було відкриття нового  виробництва у Одеській області, а цього року – Інноваційного центру у Києві. Puratos є компанією-символом для бельгійської бізнес-спільноти. По-перше, завдяки інвестиціям у локальні виробничі потужності, по-друге, - в тому, що ця компанія вкладає багато зусиль у розвиток технологій харчової промисловості в Україні». 
 

В рамках урочистого відкриття генеральний директор Puratos Ukraine  Сергій Соловей презентував результати досліджень «Taste Tomorrow»,  — світові тренди поведінки споживачів:

-          55% європейських споживачів очікують розширення асортименту та технологій у харчових продуктах;

-          58% європейців віддають перевагу зручним продуктам для споживання «на ходу»;

-          на досвід споживання харчових продуктів стереотипи та недостатність інформації про інгредієнти на упаковці впливають більше, ніж сертифікати міжнародних асоціацій.               

 

             «Puratos відома у всьому світі своїми інноваціями», - наголосив Сергій Соловей, - «Ми були першими, хто запропонував брендувати хліб, ми є лідерами ринку смаків для шоколаду. Ми інвестуємо у вивчення ринків хлібобулочних та кондитерських виробів, споживчих трендів. І в стінах цього центру ми будемо ділитися цими знаннями, підвищуючи конкурентоспроможність українських підприємств харчової промисловості».

Регіональний директор компанії Puratos Group  у країнах Східної та Північної Європи Піт Сандерс: «Інноваційний центр в Україні, як і ще 81 подібний центр компанії Puratos у світі, покликаний допомагати нашим клієнтам розвивати їхній бізнес саме завдяки інноваціям. Саме тут ми будемо навчати українських підприємців створювати унікальні продукти, з використанням якісних інгредієнтів та новітній технологій».

          

Довідка про компанію:
Puratos — міжнародна група компаній, що спеціалізується на виробництві інгредієнтів для хлібопекарської, кондитерської та шоколадної галузей. Штаб-квартира компанії розташована у Бельгії. В Україні Puratos працює з 2005 року. В Одеській області з 2007року Puratos має власне виробництво інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловостей. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.