БАБА НА ВОЗА ?! А КОБИЛІ ЛЕГШЕ?

07 червня 2017, 16:35
Власник сторінки
Економіст
0
267
БАБА  НА  ВОЗА ?! А  КОБИЛІ  ЛЕГШЕ?

ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ?! РЕФОРМИ ЧИ ОКОЗАМИЛЮВАННЯ ВІД УРЯДУ !

ОЧМАНІТИ! Кабінет міністрів України ввів посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики, відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

Маразм та й годі! Гендерне питання звісно важливе, але невже наразі треба створювати цілу посаду в Уряді? Давайте, ще введемо урядового уповноваженого по справам окремо підлітків, немовлят, песіонерів, домашніх тварин, тощо. Думаю усім зрозуміло, що тепер величезні кошти з бюджету треба буде щоденно витрачати на утримання апарату цього урядового уповноваженого. Та і зарплата чинуші буде не маленька, бо працюватиме він аж при офісі віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Щороку ми спостерігаємо збільшення державного апарату. Нові Мінстеці, агенції, НАБУ, НАЗК, різного роду суди, комітети та наглядові ради ростуть, як гриби. І все це, відбувається на фоні чисельних заяв очільників держави про те, що бюджету не вистачає на війну і нагальні потреби: пенсії, соц.виплати і т.д.  Для латання бюджетних дірок запроваджуються нові податки, які ярмом лягають на підприємців та громадян.

Державний апарат вже і так роздутий до неможливості. Армія державних службовців в Україні налічує більше 350 тисяч чоловік. Створюються все нові і нові посади для працевлаштування коханок, родичів та посіпак грантожерів. З небаченою швидкістю збільшуються видатки з бюджету на утримання цієї кагорти. І ні для кого не секрет, що більшість цих державних службовців, як мінімум банальні дармоїди та трутні, а як максимум корупціонери.

Мене, як платника податків вже дістала ця вакханалія і маразм! 

P.S. Коли коням важко, а підприємці і громадяни - це коні, які тягнуть державного воза, то лишній тягар скидають з воза. Можновладці вчіть народну мудрість, бо інакше вам її в голову віб'ють і дуже скоро!





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: гендерное равенство,підприємці,підприємництво,захист підприємців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.