Мер Львова Андрій Садовий відзначив ефективну роботу компанії «Дюна-Веста»

30 листопада 2016, 17:01
Власник сторінки
0
193
Мер Львова Андрій Садовий відзначив ефективну роботу компанії «Дюна-Веста»

Днями відбулася зустріч міського голови Львова Андрія Садового та нового керівництва найпотужнішої панчішної фабрики в Україні «Дюна-Веста».

На зустрічі з мером обговорювалися основні досягнення компанії «Дюна-Веста», яка під вдалим керівництвом змогла усього за півроку підняти обсяг виробництва утричі, забезпечити велику кількість нових робочих місць, збільшити рівень зарплатні на 30%, ввести інноваційні методики виробництва замість застарілих стандартів, установити нове сучасне обладнання світового рівню, оновити 70 % асортименту та змінити вимогу ГОСТ до військових шкарпеток на новий формат взірця НАТО.

На зустрічі керівники компанії люб’язно влаштували персональну екскурсію фабрикою, під час якої Андрій Садовий зміг власноруч оцінити обсяги та якість виробництва. Також мер відвідав шоурум, в якому представлено весь асортимент продукції, поспілкувався з креативним відділом маркетингу, після чого обговорив разом із керівництвом цілі та плани компанії на майбутнє. У якості сувеніру мерові було подаровано ексклюзивний набір шкарпеток «DUNA» та «ACCENT» виробництва фабрики.

Мер Андрій Садовий був приємно вражений результатами роботи підприємства та наголосив, що він є давнім клієнтом компанії «Дюна-Веста», яка до того ж зробила вагомий внесок в економічний розвиток національного виробництва. Як справжній маркетолог та патріот свого міста Андрій Садовий запропонував випустити для туристів сувенірні шкарпетки з символікою Львова.

«За пропозицією Андрія Івановича у наступному році ми неодмінно випустимо особливу лінійку шкарпеток із символікою Львова – спеціально для туристів та усіх закоханих у наше місто. Адже це і практичний, і симпатичний сувенір або подарунок для близьких. Відтепер Львів асоціюватиметься не лише з кавою та шоколадом, а й з чудовими шкарпетками!» - зауважила керівник відділу маркетингу Софія Вишневська.

Детальна інформація:
Ростислав Самарцев, (093) 230-52-07, rs@adjutant.com.ua
Катерина Кукла, (067) 504-57-04, kk@adjutant.com.ua

 

Довідкова інформація:

 «Дюна-Веста» - єдина українська фабрика з абсолютно повним спектром панчішно-шкарпеткового асортименту: на будь-який смак, вік, колір, розмір, сезон та фантазію.

Нещодавно компанія «Дюна-Веста» придбала Українську Панчішну фабрику (ТОВ «Українська панчішна компанія» м. Львів) і за короткий проміжок часу провела там колосальні зміни та оптимізувала всі виробничі процеси. За останній рік на підприємстві було оновлено весь парк обладнання та встановлене сучасне устаткування виробництва Італії, Чехії, Японії, а фіксований показник обсягу всієї продукції склав 18,95 мільйонів пар. Інвестиції у виробничі потужності та нове обладнання у 2016 році сприяли розширенню кількості робочих місць в регіоні та збільшенню рівня заробітної плати працівників. На підприємстві працюють провідні фахівці галузі, які ретельно вивчають розвиток ринку, розробляють та впроваджують нові технології та нові модні колекції з використанням високоякісної сировини. 

Сьогодні компанія «Дюна-Веста» за рівнем технічного обладнання є лідером в Україні та має дві виробничі потужності: Червоноградська панчішно-шкарпеткова фабрика та Українська Панчішна фабрика. Крім того значний обсяг виробів виготовляють на експорт, тому стильні та високоякісні українські шкарпетки можна придбати й в Білорусії, Молдові та Польщі.

Досить важливо також, що у 2016 році компанія «Дюна-Веста» домоглась зміни вимоги ГОСТ по функціональності шкарпеток для українських військових на формат НАТО та виграла тендер по виконанню державного замовлення для Національної Гвардії України та Збройних Сил на 430 000 пар шкарпеток.

«Дюна-Веста» - деталі мають значення!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.