Політика в Україні: Діагноз – Гірше напевно вже не буде

04 листопада 2016, 15:45
Власник сторінки
0
55
Політика в Україні: Діагноз – Гірше напевно вже не буде

Сьогодні, переважна більшість українців дає негативну оцінку роботі парламенту та народним депутатам.

Ні для кого не секрет, як працюють українські чиновники в парламенті. Вони влаштовують бійки, блокують трибуни та не приходять на засідання. Як результат – закони, що мають бути розглянуті, відкладаються «в шухляду»,  держава не розвивається, але киянам  постійно розказують, що з кожним днем ми виходимо на новий, якісніший рівень життя.

Невідомо, звідки «слуги народу» черпають дивовижні факти, але пропаганда ЗМІ діє. Напевно, переважна більшість депутатів гадають, що український народ не розуміє нічого, і вони продовжують вперто «пошивати в дурні», але як би не так.

Після прикрих подій, які сталися у 2013 році, всі очікували позитивних змін, сподівались на краще життя та відповідні умови. Але, що ми маємо зараз? Високі ціни за житло, опалення, гаряче водопостачання та світло. Ціни на продуктовий набір ростуть за по дням, а за годинами, і це ще не варто згадувати проїзд на громадському транспорті.

Загалом, заробіток середньостатистичного українця має бути 7 – 8 тисяч, однак, за неофіційними даними ми знаємо, що жителі столиці отримують в два, а то й в три рази менше.

Життя в Україні можна охарактеризувати однією фразою: «Гра на виживання». І, мені здається, що люди мовчки програють гру, яку ведуть наші любі політики та шоколадний заєць.

Отож, питання, яке в мене ставлення до політичної ситуації в Україні?            

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.