Додатковий дохід на міжнародному ринку фриланса

20 жовтня 2016, 10:02
Власник сторінки
Соціолог
0
101
Додатковий дохід на міжнародному ринку фриланса

Мрієте про додатковий чи основний дохід, займаючись улюбленими справами не виходячи з дому?

Мрієте про додатковий чи основний дохід, займаючись улюбленими справами не виходячи з дому? Якщо ви внутрішньо-переміщена особа, безробітний фахівець або мама у декреті, що шукає додаткового доходу, то цей проект саме для вас! Відомо, що ринок фрилансу стрімко розвивається по всьому світу, дозволяючи фахівцям залишатися мобільними, обирати зручний графік роботи, мати додатковий чи основний заробіток тощо. Економічна ситуація в Україні залишається нестабільною та сприяє росту рівня безробіття в країні, тому саме фриланс відкриває нові горизонти незалежно від статі, віку чи отриманої кваліфікації.
Отримати нові можливості не виходячи з дому!
Ідея проекту hopework.eu – працювати разом заради спільного майбутнього, заради здійснення сміливих мрій та сподівань, цікавих проектів та стартапів, об’єднати людей різних країн, від IT-фахівця до копірайтера, верстальника, перекладача чи дизайнера. А ще – це унікальна можливість спробувати себе у міжнародних проектах, набути цінного досвіду співпраці з іноземними компаніями та організаціями, підвищити свій професійний рівень та вийти на серйозний рівень доходу!
Як це працює?
hopework.eu – це фріланс-платформа, завдяки якій виконавець може знайти проект або роботу, що ідеально відповідає його професійним здібностям. При цьому мова йде про будь-який вид робіт, які можуть бути виконані на відстані за допомогою сучасних засобів зв’язку та без будь-яких обмежень у сфері реалізації – від розробки програмного забезпечення, до створення дизайнерського проекту або перекладу наукової статті.
Як долучитися?
Щоб розпочати користуватися сервісом, потрібно зареєструватись за посиланням та розмістити заявку на проект, що Вас зацікавив. Це дуже просто!
Платформа розроблена та організована таким чином, щоб забезпечити Вас не тільки зручним, але й безпечним сервісом. Сервіс підтримує проекти із погодинною та фіксованою оплатою, має функцію тайм-трекінгу, дозволяє налаштування поетапної оплати та резервування коштів. Також є зручна система обміну повідомленнями, а інтерфейс сайту представлено англійською на українською мовами.
Запрошуємо Вас відвідати www.hopework.eu щоб дізнатись більше про сервіс та долучитись до нашої міжнародної спільноти фахівців уже зараз!
Проект реалізовано естонською громадською організацією «Фонд молоді у науці та бізнесі» за підтримки Міністерства Іноземних Справ Естонії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: фриланс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.