Укрексімбанк достроково повернув запозичення від НБУ

12 липня 2016, 07:39
Власник сторінки
0
15

Банк підтверджує зразкову ділову репутацію та виконує всі зобов’язання

У липні 2016 року Укрексімбанк достроково у повному обсязі розрахувався за кредитами перед Національним банком України з кінцевою датою погашення у червні 2020 року.

Слід зазначити, що з 1 січня 2010 року Укрексімбанк загалом повернув запозичення НБУ у розмірі 8 млрд 143 млн гривень, з яких останню частину заборгованості у розмірі близько 3 млрд гривень було повернено протягом поточного року.

Всі зобов’язання Укрексімбанку перед вкладниками та проведення клієнтських платежів виконуються вчасно та в повному обсязі. Банк забезпечує високу якість обслуговування клієнтів та перебуває у трійці лідерів банківського сектору Україні за розміром активів, кредитів суб’єктам господарювання, зобов’язань, статутного капіталу тощо.

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна фінансова установа, 100% статутного капіталу якої належать державі. Незмінно входить до групи найбільших банків України, має найрозгалуженішу в країні мережу банків-кореспондентів.

АТ «Укрексімбанк» успішно співпрацює з такими провідними міжнародними фінансовими організаціями, як Світовий банк, ЄБРР, KfW, NIB, IFC, з великими іноземними банками та фінансово-кредитними інститутами. Завдяки бездоганній репутації на міжнародних фінансових ринках та позитивним результатам багаторічної діяльності в галузі експортного фінансування банк досяг визнання як прямий позичальник та гарант 36 провідними експортно-кредитними агенціями світу. Додаткова інформація: www.eximb.com.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.