Спільний захід Асоціації «Укрсадпром» та Вінницької ОДА

12 травня 2016, 16:15
Власник сторінки
0
42

Прес-анонс спільного заходу Асоціації «Укрсадпром» та Вінницької обласної державної адміністрації Регіонального форуму «Розвиток садівництва та ягідництва на Вінничині»

Прес-анонс Спільного заходу Асоціації «Укрсадпром» та Вінницької обласної державної адміністрації Регіонального форуму «Розвиток садівництва та ягідництва на Вінниччині»           17 травня 2016 року в Інституті кормів та сільського господарства Поділля НААН, актова зала 1-й поверх (м. Вінниця, пр-т Юності, 16) відбудеться регіональний форум Асоціації «Укрсадпром» та Вінницької обласної державної адміністрації на тему «Розвиток садівництва та ягідництва на Вінничині». До участі в форумі запрошені підприємства області, що займаються промисловим садівництвом, ягідництвом та розсадництвом; керівництво облдержадміністрації, директор та фахівці Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації; Президент «Земельної спілки України»; представники головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, фітосанітарної інспекції області, ДП  «Вінницястандартметрологія», регіонального управління водних ресурсів, державної екологічної інспекції; координатор Проекту Міжнародної фінансової корпорації «Аграрні розписки в Україні»; представники фінансово-кредитних установ та ЗМІ. Метою форуму є побудова дієвого діалогу між органами влади та підприємствами, фермерськими господарствами, науковими закладами, що займаються садівництвом, ягідництвом та розсадництвом в Вінницькій області. В майбутньому аналогічні заходи Асоціація «Укрсадпром» планує провести інших регіонах України.                                                  Акредитація ЗМІ та додаткова інформація учасникам за тел. 093/69/25/918 або 050/80/49/831- Тетяна Проторченко Довідка:   Асоціація «Укрсадпром» - це об'єднання садоводів; виробників продукції з плодів та ягід; виробників та постачальників посадкового матеріалу,   обладнання, сировини та інших матеріалів і послуг для здійснення садівництва і виробництва продукції з плодів та ягід; господарських та громадських об’єднань в галузі садівництва та переробки плодово-ягідної сировини.    Метою діяльності Асоціації «Укрсадпром» є захист інтересів учасників ринку садівництва, ягідництва та плодопереробників, як в вищих органах державної влади, так і за кордоном, популяризація та розвиток садівництва та ягідництва як галузі, необхідної для здорового життя людини.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.