Конкурс інноваційних проектів Hackathon Bridge 2.1

13 січня 2016, 12:40
Власник сторінки
PR-менеджер в Українськіій бібліотечній асоціації
0
25
Конкурс інноваційних проектів Hackathon Bridge 2.1

Hackathon Bridge 2.1 – конкурс інноваційних проектів, спрямований на підтримку молодих, творчих та активних людей з Польщі, України та Молдови, що допомагає реалізовувати свої ідеї.

Засновником конкурсу є член Європейського парламенту Міхал Боні. Вперше конкурс стартував у 2014 р.

Активні та креативні зможуть отримати фінансування та менторство свого проекту, запропонувавши інноваційну ідею в одній з трьох сфер (можна пропонувати ідеї для двох чи трьох сфер одразу): 

  1. Бізнес
  2. Суспільство
  3. Культура

Інноваційні проектні рішення в сфері Бізнесу, Соціуму та Культури можуть отримати фінансову підтримку з грантового бюджету в розмірі 45 000 євро (по 15 000 євро для кожної сфери).

Взяти участь в конкурсі зможуть молоді люди до 35 років, які створять команди (від 2-х осіб), учасником якої буде принаймні 1 представник будь-якої з 2-х названих країн (Польща+Україна, Україна+Молдова, Молдова+Польща). Команди матимуть можливість відвідувати підготовчі тренінги з управління проектами в трьох країнах.

Терміни:

Запуск Hackathon Bridge:  2-d edition – 30 жовтня 2015 року;
Дедлайн для подачі проектів - 30 квітня 2016 року;
Оголошення результатів – 30 травня 2016 року;
Термін реалізації проектів – до 30 вересня 2016 року.

Деталі за посиланням (англійською): http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://hackathonbridge.com/.

Якщо у вас немає ідеї, але Ви хочете взяти участь у конкурсі – долучіться до існуючих команд – слідкуйте за категорією ‪#‎PARTNERHUNT‬ на сторінці в ФБ Hackathon Bridge і долучайтесь до ідеї, яка вам сподобалась.

Контакти


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.