Інкерман - нічого особистого, тупо бізнес.

30 листопада 2015, 15:43
Власник сторінки
0
90

Cтворено два сайта один для українського споживача http://www.inkerman.ua, а інший для російського http://www.inkerman.ru

Всі ми неодноразово чули про таку марку вина, як «Інкерман».

Ми знаємо, що вино виготовляється в Криму в м. Севастополь. На сьогоднішній день виробниче підприємство знаходиться на тимчасово окупованій території. Все в нашій державі відбувається по двійним стандартам, і дії даного підприємства не є виключенням - для виборців одне, а для себе «коханих» - інше. Між іншим, ця компанія гарно влаштувалася, як втому вислові: «Розумне теля, двох маток ссе». Так і #кримнаш ссе, а вірніше позиціонує себе в Україні, як українське, а в Росії, як російську торгову марку.

Cтворено два сайта один для українського споживача http://www.inkerman.ua, а інший для російського http://www.inkerman.ru. Хоча у всіх компаній один сайт, а переклад може бути різний. То тут ми бачимо зовсім іншу інформацію для кожного регіону -  одним мухи, іншим котлети.

Для пересічного споживача з інформативної точки зору все виглядає гарно, читаєш українську версію - українське вино. Читаєш сайт російського ресурсу, то виглядає все так, що це саме російська марка вина, з давньою історією. Ще один момент, по запиту в Україні в пошуковій системі ніколи не видає російській сайт, не думаю, що випадковість.

Той факт, що підприємство пройшло перереєстрацію в Україні, не значить, що воно перенесло виробництво сюди. Виникає питання, а що ж саме ми п’ємо? Після цього вже виникає інше, яким чином виноматеріал, якщо це дійсно те саме вино вироблене на виробничих потужностях в Севастополі потрапляє на територію України в обхід блокади?

Думаю Інкерману та іншим виробникам Крима треба визначитися для себе, чи з Україною чи з окупантом. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://lenta.ru/articles/2015/11/29/crimeawine

Нічого особистого, тупо бізнес. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.