«Бренд Року 2014-2015» оголошує найкращі бренди України.

03 квітня 2015, 17:51
Власник сторінки
Бизнесмен
0
142

Церемонія нагородження Брендів-Переможців бізнес конкурсу «Бренд Року 2014-2015»

07 квітня 2015 року у державній резиденції "Будинок прийомів" пройде урочиста церемонія  нагорождення переможців Всеукраїнського бізнес конкурсу "Бренд Року".

"Церемонія нагородження буде яскравою та повною приємних сюрпризів для наших Брендів-Переможців" - наголошує Оргкомітет конкурсу.
Офіційна частина церемонії збере у своїй залі представників компаній лідерів, яких обрали споживачі та проголосили найкращими компаніями-брендами, що працюють на ринку України.
Розважальна програма потішить наших переможців виступами зірок шоу-бізнесу: гурт "THEECO" та його фронтмен Олексій Гладушевський, володарка унікального голосу, оперна діва Олена Гончарук та молодий і дуже перспективний гурт "Клей Угрюмого".
Оргкомітет вітає з визнанням номінантів "Бренд Року 2014-2015": "KOLORIT", "HAPPYLON", "ASKANIA", "ЛАЗЕРОК", "ORT Media", "PROMAN", "Мати та дитина", "МІНІСТЕРСЬКИЙ", "IEK Україна", "Visotsky Consulting".
Генеральні партнери церемонії: телеканал "Максі ТВ", газета "День", журнал "Cosmolady", видання "PROMAN", дім "Perrier", продакшн студія "RunGo".


Акредитація преси проходить за номером телефону:
097 357 2222
org@guild-brands.com
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бренды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.