Припиніть валютний ажіотаж!

13 лютого 2015, 13:31
Власник сторінки
журналіст, редактор, PR-спеціаліст
2
132
Припиніть валютний ажіотаж!
Коли не припинити безумство, то наші гроші вартуватимуть один бакс за кучку

Безумство скуповування баксів, яке охопило українців у зв’язку із стрімким подорожчанням американської валюти, ще більше знецінює гривню і котить країну до прірви.


Шановне панство, інтелектуальна еліто, мислячий клас, прошу всіх максимально сприяти призупиненню безумного ажіотажу, який склався навколо ситуації з курсом. 
Люди виводять з обігу банків мільярди гривень, що спричиняє ще більш сутужну сиуацію в економіці і котить Україну до прірви.
Адже є достатньо передумов для призупинення зростання долара і знеціення національної валюти.
Перш-за все, це результати нових Мінських переговорів, що, безумовно, посилюють наші позиції і дають велику надію на реальне припиення агресії на Донбасі. Поцілувавшись в день закоханих один з одним, наступного дня воїни припинять пуляти з градів і смерчів, обіймуться і розійдуться у різні боки. Жарти жартами, але і мавпа з гранатою теж підтвердила результати перемовин, що вогонь буде припинено, хоча і посоромилась поставити підпис (якщо що я не я і хата не моя). І хоча зазвичай договори з Росією на варті навіть паперу, на якому підписані, хочеться вірити, що світло у кінці тунелю таки з’явилося.
Другий великий позитив - кредит МВФ на 17,5 мільярда (дякуємо, Лангард!). І хоча кажуть, маленькій Греції давали набагато більш, все ж краще синиця у руках. Тож ще один фактор для зміцнення валюти. Є також сподівання, що Гонтарєву Президент попросить слідом за генпрокурором, який обіцяв посадити трьох друзів. Бо незабаром 20-те, на Майдан прийде багато людей, а там і до антивладних виступів не далеко. Тож потрібно негайно братися за курс. 
Давайте, друзі, призупиняти безумство із скуповуванням долара і шизофренічним забиранням депозитів. Тоді і курс бакса нарешті поповзе вниз. Тим більше, що як і жінки, наші гроші найкрасивіши в світі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: курс доллара к гривне
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.