На допомогу українським виробника – «Inter UA Group»

09 лютого 2015, 23:03
Власник сторінки
0
114
На допомогу українським виробника – «Inter UA Group»
Праворуч Бондар Наталія, ліворуч Балдинюк Володимир.

Знаходяться люди, які готові допомогати Україні в скрутні часи. Мова йде про енергійний колектив компанії «Inter UA Group».

На сьогоднішній день українські підприємства переживають не найкращі часи. Ситуація в країні та й взагалі у світі не дуже сприяє для розвитку. Проте знаходяться люди, які готові допомогати Україні в скрутні часи. Мова йде про енергійний колектив компанії «Inter UA Group». 

            З 4 по 6 лютого цього року у рамках участі представників ділових кіл міжнародної спільноти у міжнародній виставці будівельних, оздоблювальних та покрівельних матеріалів “COVERTECH”  у столиці Катару місті Доха за сприяння Посольства України в Катарі, компанії «Inter UA Group» та юридичної фірми «Астерс», організовано бізнес-форум під назвою «Країни Затоки – Україна: розбудова мостів для бізнесового трафіку».

На бізнес форумі і, власне, на міжнародній виставці взяли участь компанії з 20 країн світу. Підприємства України були представлені завдяки компанії «Inter UA Group», яка протягом декількох місяців згрупувала і представила власними зусиллями більше 10 великих українських підприємств.

За словами одного із засновників компанії Бондар Наталії: "Нами проведено велику і важку роботу, але ми це зробили. Приємно усвідомлювати, що Україна має потужні і модернові виробництва".

Разом з цим, як зазначив засновник та Генеральний директор компанії Балдинюк Володимир: ««Inter UA Group»
виступаючи як міжнародна агенція, об`єднала на своїй платформі українські підприємства для представлення 
їх продукції за кордоном і для розширення ринків збуту українських товарів. 
Це на наш погляд, має допомагати українським 
виробникам в ці скрутні часи." 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.