ПОДАТКОВИЙ ФЛЕШМОБ АБО ПРЯМЕ ФІНАНСУВАННЯ В ДІЇ

11 листопада 2014, 01:38
Власник сторінки
Помогать людям
0
41

Може дійсно треба спробувати, хоч в одному місяці, здійснити пряме фінансування тих, від кого є дійсний ефект, замість того, від кого ефекту немає, а інколи одна шкода.

Що ми маємо на сьогоднішній день? Армія не забезпечена, соціальні проекти ледь тримаються, тарифи піднято, банки ліквідуються з депозитами народу, за валютні кредити душать,  податковий тиск не припинявся і все це на фоні девальвації національної валюти.  А останні новини взагалі повідомляють про те, що владою здійснено прямі дотації та відшкодування ПДВ структурам, що підтримують сепаратизм. І все це фінансує наш народ, через сплату податків. Отже, ми найняли розпорядників, сплачуємо податки і самі бачимо, що вони працюють проти нас.

Останні події довели практичність діяльності самоорганізованих волонтерських структур в порівнянні з державним апаратом. Просто, швидко, а головне, чесно і прозоро. Бо всі бачать результат і можуть оцінити його позитивний ефект. Тобто маємо закономірність, чим коротший шлях податків до прямої дії, тим більше їх ефект.

Може дійсно треба спробувати, хоч в одному місяці, здійснити пряме фінансування тих, від кого є дійсний ефект,  замість того, від кого ефекту немає, а інколи одна шкода.

Провести такий собі ПОДАТКОВИЙ ФЛЕШМОБ, під час якого суму нарахованого ПДВ, податку на прибуток та єдиного податку в листопаді перерахувати на рахунки волонтерських організацій, рухів, чи просто волонтерів.

Народний Тил, Крила Фенікса, Волонтерська сотня, Добровоз і багато інших волонтерів довели своїми вчинками, що чесно роблять свою справу на підтримку народу та держави. Чого не можна сказати про тих, хто розпоряджається сплаченими народом податками. Взагалі то представники малого та середнього бізнесу і стали наповнювачами волонтерських бюджетів, а тому контакт з волонтерами вже налагоджено.    

Які правові наслідки від такого ПОДАТКОВОГО ФЛЕШМОБУ, тільки штрафні санкції в розмірі 10 % від суми податку при сплаті вказаної суми в подальшому протягом 30 діб.

Здебільшого представники малого та середнього бізнесу взагалі мають переплату з податків, а тому для них це буде безболісно. Великі платники податків все одно не підтримають ПОДАТКОВОГО ФЛЕШМОБУ, адже надто великі мінімізують податки та сплачують критичний мінімум, а інші просто мають «зобов’язання» перед владою. А малий та середній бізнес - це основа економічного зростання України, і тому протягом місяця зможе побачити, як працюють податки в дії.

ПОДАТКОВИЙ ФЛЕШМОБ «ПОДАТКИ НА АРМІЮ» - це фактично шлях одразу в результат, ніякого адміністрування, розподілу, тендерів. Перерахував, і  побачив. Чи це не економічний патріотизм в дії?  

Небайдужий українець Осмоловський Денис 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: налоги,флеш-моб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.