Економіка Лубен: Перспективний партнер для підприємців та інвесторів міста.

27 червня 2014, 14:27
Власник сторінки
Журналіст
0
30

19 червня 2014 року з робочим візитом директор «Полтавського регіонального центру з інвестицій та розвитку» Дмитро Лєта відвідав ТОВ "Буд-Буд. Метою візиту було розширення діяльності підприємства шляхом залучення інвестицій.

19 червня 2014 року з робочим візитом  директор «Полтавського регіонального центру з інвестицій та розвитку»  Дмитро Лєта відвідав ТОВ "Буд-Буд. Метою візиту було розширення діяльності підприємства шляхом залучення інвестицій.

Успішність директора «Полтавського регіонального центру з інвестицій та розвитку»  Дмитра Лєта полягає у вмінні  залучати інвесторів до співпраці. Завдяки вмінням та знанням цієї людини в нашому регіоні почали розвиватись і розвиваються багато підприємств. Професійні напрямки його діяльності спрямовані на допомогу підприємцям та органам виконавчої влади в підготовці інвестиційних проектів, навчання з питань залучення інвестицій, організація та проведення семінарів, трансфер технологій.  

Взагалі, «Полтавський регіональний центр з інвестицій та розвитку»  є державною бюджетною установою, яка належить до сфери управління «Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України». Центр створений з метою розбудови інвестиційної інфраструктури, активізації інвестиційної діяльності та сприяння розвитку економіки регіону. Так, завдяки плідній роботі центру,  місто Пирятин візьме участь у проекті міжнародної технічної допомоги. До впровадження проекту долучено 18 міст України із чисельністю населення 10-50 тис осіб. В місті Миргород започатковано масштабний проект «Розбудова зелених зон».  Проект передбачає модернізацію і заміну опалювальних котелень міста та створення «зелених» зон з використанням відновлювальних джерел енергії, технологічно-передового когенераційного обладнання, що буде сприяти значному підвищенню енергоефективності та сталому розвитку в регіоні. Загальний пакет інвестицій проекту складає 40 000 000$. Багато проектів реалізовується у місті Кременчук та Полтава. Окрім цього постійно налагоджуються зв’язки з Європейськими інвестиційними фондами.

В рамках свого візиту до Лубен Дмитро Лєта зустрівся з генеральним директором ТОВ "Буд-Буд" Сергієм Корнієнком. Разом вони обговорили ряд перспективних проектів, які у майбутньому можуть стати ключовими для розвитку компанії та міста.

В ході бесіди директори домовились про перспективність інвестування в компанію "Буд-Буд" та сприяння у реалізації проектів з боку «Полтавського регіонального центру з інвестицій та розвитку».

Окрім цього Дмитро Лєта зазначив, що готовий допомагати в розвитку іншим активним підприємцям та інвесторам міста Лубни.

 

                                                                                                                                                                   Алла Кісіль

                                                                                                                                               журналіст       

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.