ФРС

09 червня 2014, 21:34
Власник сторінки
0
44
ФРС

Думка не фахівця

Федеральна резервна система -  спеціально створене 23 грудня 1913 року незалежне федеральне агентство для виконання функцій центрального банку та централізованого контролю над комерційною банківською системою США. Підставою для її створення став Закон про федеральний резерв. В управлінні ФРС визначну роль відіграє держава,хоч форма власності капіталу є приватною.

Мені як людині,котра відмовилася від поради своєї матері вступати на економічний факультет,дуже важко дати фахову оцінку цьому поняття.

Не секрет,що зараз Україна перебуває у стані реальної війни з Росією,тож економіка США як однієї з країн-союзників має якоюсь мірою цікавити українців,якими не байдужа доля країни.

ФРС включає в себе близько 40% банків США. Тож,у будь-якому разі якась частина цих грошей надходить до української економіки. А це означає,що їх отримують твої родичі і ти,якщо вчишся на державній формі навчання.

Проте,лише цим користь від американських банків не обмежується. У такий нелегкий час ці установи допомагають нам воювати з ворогом. Коли уряд США вводить санкції проти російських високо посадовців, з їхніми активами працюють саме банки.

На моє переконання,санкції є одним з найбільших чинників,який стримує Росію від вторгнення на схід України. Тому,можна з впевненістю сказати,що ФРС відіграє значну роль в українській економіці,політиці,а також робить життя українців трохи безпечнішим та спокійнішим.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.