Як брав генерал Романенко і як брали його...

06 серпня 2013, 18:28
Власник сторінки
Хабарників до суду! chysti.pogony@gmail.com
0
551
Як брав генерал Романенко і як брали його...

"Корупція в Київському військовому ліцеї Богуна як частина більшої корупційної системи. Справа генерала Романенка. Невідомі факти, дійові особи, механізми"

"Корупція в Київському військовому ліцеї Богуна як частина більшої корупційної системи? Справа генерала Романенка. Невідомі факти, дійові особи, механізми"

Анонс:
Прес-конференція на тему: «Корупція в Київському військовому ліцеї Богуна як частина більшої корупційної системи? Справа генерала Романенка. Невідомі факти, дійові особи, механізми». На суд громадськості і до уваги ЗМІ буде представлено невідомі факти справи генерала-хабарника, документи що розкривають цю корупційну систему – відлагоджену і глибоку. Учасники: Ігор Рудич, журналіст-очевидець, координатор Офіцерської громадської ініціативи «Чисті погони»; Ольга Пальчикова-Козуб, колишня голова Батьківського комітету КВЛ Богуна; Євген Лупаков, голова Спілки офіцерів України; Ніна Москаленко, викладач Київського військового ліцею Богуна (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Телефон: 068 125 97 78. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Дата проведення: 14:30 08.08.2013 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.