Арештовано аксесуари до комп’ютерної техніки на 3 млн. грн.

09 липня 2013, 09:28
Власник сторінки
0
129
Арештовано аксесуари до комп’ютерної техніки на 3 млн. грн.

Аксесуари до комп’ютерної техніки вартістю понад 3 мільйона гривень арештовано при спробі імпортера ухилитись від сплати податків.

Оперативниками Головного управління Міндоходів столиці спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у м.Києві в рамках операції «Держкордон 2013» виявлені порушення  при ввезенні товарів на митну територію України ТОВ «К», яким протягом травня – червня цього року було імпортовано з Фінляндії, Польщі та Туреччини товари виробництва Китаю на суму близько 8 мільйонів гривень. Під час огляду вантажних автомобілів, які перевозили аксесуари до комп’ютерної техніки торгової марки «SVEN», оперативники з’ясували, що задекларована фактурна вартість зазначених товарів складає 300 тисяч гривень, однак ринкова вартість суттєво відрізняється і складає понад  3 мільйони гривень.

Майже в десять разів «спритними» імпортерами було занижено вартість товарів з метою ухилення від сплати податків та митних платежів.

Крім того, опитаний оперативними співробітниками громадянин, який відповідно до реєстраційних документів значиться як засновник та директор товариства, повідомив про свою повну непричетність до його створення та діяльності.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про скоєння кримінальних правопорушень одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України та розпочато кримінальне провадження, а на весь товар згідно рішення суду накладено арешт.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.